Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 04 липня 2021, 17:26
8213
9

Йожеф САБО: «Ми – не топ-команда. Те, що ми в топ-8 Євро – вже добре»

Спеціаліст підсумував виступи команди на Євро-2020

| Оновлено 04 липня 2021, 17:26
8213
9
Йожеф САБО: «Ми – не топ-команда. Те, що ми в топ-8 Євро – вже добре»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній тренер «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо прокоментував поразку української команди від Англії (0:4) в 1/4 фіналу Євро-2020.

«Не очікував такого рахунку в матчі з Англією. Сподівався, що наші гравці відновилися після зустрічі зі шведами, але виявилося, що я був неправий. Видно було, що наші хлопці втомлені. Тренерському штабу треба було випустити більш свіжих гравців, є ж лава.

Англійці були сильнішими і свіжішими, нікуди від цього не дітися. 0:4 - це ще нормально, тому що четвертий м'яч був забитий лише на 63-й хвилині, але англійці зупинилися. Вони почали перекидати м'яч на своїй половині, а ми їм не заважали. Стали в центрі поля і дивилися, як Англія передає один одному м'яч на своїй половині. Гра вже була зроблена. Не треба впадати в ейфорію, мовляв, ми такі сильні. Ні. У нас є свої місця. Не треба багатьом говорити, що ось ми, ось ми. Ми - не топ-команда, нікуди ми від цього не дінемося. Те, що ми в топ-8 Євро - вже добре. Але вважайте, що нам пощастило з 3-м місцем з 3 очками. Потрібно оцінювати свої сили, а не думати про те, щоб ми обіграли Францію, Англію й інші команди.

Грою збірної України я не захоплений, ми програли 3 матчі. Мені сподобалася тільки зустріч з Нідерландами. А в другому таймі матчу з Північною Македонією ми вже трималися за рахунок 2:1 і відбивалися як могли. А потім програли Австрії, гра з нашого боку була слабкою і жахливою. А шведи самі винні, бо виклалися в матчі з поляками, щоб перемогти, хоча їм було досить і 2:2. А на нас у них не вистачило сил», - сказав Сабо.

Оцініть матеріал
(118)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 52
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
major2020
Дед абсолютно прав. Мы не топ-команда. Будем ею, когда не 3-4 наших футболиста будут играть в нормальных клубах, а 15-20. Как, например, у Хорватии. Но это не за горами. Все больше наших пацанов едут в Европу, и правильно делают. В отличие от России, в которой платят деньги просто за паспорт.
an52
Твереза оцінка - дійти до 1/4 це дійсно досягнення, але треба не забувати про те, що нам відверто пощастило і про 3 програні матчі.
Joe Smart
Абсолютно правильний і тверезий коментар.
А то одні збірну з г.. змішують, інші на фінал Євро надіються як мінімум ))
От коли буде 8 чоловік рівня Зіни-Маліни в топ-клубах, тоді і буде стабільний вихід з групи і час від часу навіть якийсь півфінал. Бо в нас коли 1-2 травмується - все, заміни рівнозначної немає.
П.С. За гру з Англією все одно обідно.
Vytas Meskauskas
Зачем эти интервью от человека который не особо то сборную любит. Он провокационо будет отвечать и стараться понижать команды.
Liverpool1982r
Сабо правий за 12 днів дві ігри і вмирають фізично- менше пити треба і розїзжайтеся по європейських клубах буде якийсь толк а будуть іграти чемп України буде збірна глуха
maxlove
Йожеф САБО: «я – не топ-тренер. Те, що я на каналах Футбол 6/6/6 – вже добре»
Георгий Иванов
Дідусь взагалі свою пряму кишку не стримує в своїх коментарях, а тут раптом таке! Чи він не помітив, що нас в в одну восьму заштовхнули декілька команд, які старались одночасно і синхронно!
Igorok Киев
в чем он прав? он защищает неудачу Павелко и Ко и себе подобных