Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 04 липня 2021, 12:59
26228
43

ЗАВАРОВ: «Україна програла, як тільки вийшла на поле — психологічно»

Експерт розкритикував команду за поразку від Англії

| Оновлено 04 липня 2021, 12:59
26228
43
ЗАВАРОВ: «Україна програла, як тільки вийшла на поле — психологічно»
Getty Images/Global Images Ukraine

Екс-гравець «Динамо» і «Зорі» Олександр Заваров висловився про розгром від Англії (0:4) в матчі 1/4 фіналу Євро-2020.

«У матчі з Англією не побачив у українців тієї самовіддачі і гри, яка повинна бути. На жаль, Україна програла, як тільки вийшла на поле - психологічно. Тренерський штаб не зміг налаштувати і заспокоїти хлопців.

Не було емоцій. Ви подивіться, навіть жодної жовтої картки не заробили. Про що це говорить? Де ті самі емоції, які властиві чвертьфіналу Євро? При 0:2 стояли і нічого не могли зробити - не було ніякої динаміки. Україна програла безвольно і безхарактерно. Дуже засмутили.

Англія грала повільно і, як наслідок, здобула перемогу на класі. Немає опору - немає проблем. Україна пропустила на перших хвилинах - що далі? Змінилася стратегія або, можливо, стали більше тиснути на англійців? Нічого такого не було. Всі 90 хвилин грали однаково. Та й заміни Шевченка не зіграли.

Збірна України і так стрибнула вище голови на Євро-2020. Пощастило, що вийшли далі. Швеція недооцінила українців - вийшли грати вальяжно і програли. Хоча, теж справа випадку: червона картка і забитий м'яч на останній хвилині.

Програти можна по-різному. Згадайте, як грала Швейцарія, Угорщина... Та й та ж Чехія! Безумовно, гра забувається, залишається лише результат, але не можна так безвольно програвати - треба боротися до останніх секунд гри», - сказав Заваров.

Оцініть матеріал
(257)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 43
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dudigo78
Золоті слова. Все вірно сказав. Одна з найслабших збірних на євро, але якимось дивом дійшовши до 1/4. Хвалити абсолютно нема за що. Майбутнього з цим тренером нема точно ніякого
Alesana
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
саша соседка
На поле было 10 трусов , перепуганых в хлам , а лидера не было!!!!!!!!!
Alexsandr B
Спасибо, полностью согласен, не нужно их отмазывать, все сказано по делу. ..они проиграли ещё до игры
an52
Подивіться на коменти "вболівальників" у соцмережах: "Це ж Англія! Все було зрозуміло ще до матчу! Все одно величезне досягнення! Стрибнули вище голови! Ура!" Є підозра, що гравці самі виходили з таким настроєм: вже створили "подвіг", а тут Англія, ніхто не стане критикувати за поразку, можна не напрягатися.
Напевно з таким настроєм і виходили на ЧС-2006 проти Італії
Igorok Киев
да хватит расказывать и утверждать что наша сборная выступила достойно! вы слепые что ли?? пролет команды - это вина тренера который не умеет психологически настроить команду, наши вышли на поле как вроде последний раз, типа все добились дальше не надо
Володимир Семигайло
Покоління яскравої гри,дякуємо Олександр!
Слова набули нових значень
Ну хоть один мужской комментарий. Заваров всегда был бойцом. И потому в его словах истина! Больше не надо вацковских сказок. Это было Кличко - Фьюри в футболе.
inspekcha85
Заваров прав, они уже вышли с чемоданным настроением.Отбыли номер.Психология в команде на нуле.
Виктор Андрущик
Заварових в команді немає,одні Сидорчуки в центральному крузі стоять.Можете передивитись.Оцінка 5,5.
Сергей Иванамофф
По их лицам, как они гимн исполняли, я уже начал подозревать халатное отношение к игре.
Igorok Киев
у венгров заряжает капитан команды , а у нас наш тренер сказал что все молодцы едим домой с нас хватит
GloryUkraine
На ЧМ-1990 збірна Союзу мала потужний, збалансований та зіграний склад, але психологічно була не готова, та замість високого результату, навіть не вийшла з групи. Буває.
Але я до чого. Збірна Украіни зіграла погано в цілому не через психологію.
dimando560
Все верно Свекла сказал.
fedd1979
Неправда, Україна доволі пристойно відіграла перший тайм, хоч і відразу пропустила (я не вдаюся в аналіз того, чи це було від нас чи англійці дозволили, але це було). А ось на початку другого тайму сталося щось неймовірне... Що ставалося в іграх з "їм же нема числа", коли на другий тайм просто виходила інша збірна (востаннє - Македонія)
DAFS2122
оказывается, Миколенко мимо золотого турне пролетел, О-о ...
НЕВЕЗУЧИЙ
The 25-man provisional squad was announced on 7 May 2019.[18] Vitaliy Mykolenko was replaced by Oleh Veremiyenko on 23 May due to injury.[19]
Igorok Киев
да тут даже если бы тренера не было всеравно сыграли также
Виктор Алтухов
Ну то, что у нас нет тренера . известно давно. Но есть и второй фактор: сборная, в подавляющем большинстве, состоит из игроков Динамо. Может напомнить, каким беспомощным, еще недавно, было Динамо в групповом турнире ЛЧ? Откуда в команде, ведомой тренером-неумехой, появится, сам по себе, боевой дух? Его нужно воспитывать в клубах и брать игроков из тех клубов, которые выигрывали у более сильных соперников.
Саша Зардунов
Я смотрю, тут доморощенных знатоков хоть отбавляй и каждого можно ставить тренером сборной. Ну все суперзнатоки лежа на диване, а некоторые сами вообще в футбол не играли.