Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
8067
12

Віктор ЛЕОНЕНКО: «Прикро, що англійці пішки обіграли нас»

Експерт висловився про розгромну поразку

Віктор ЛЕОНЕНКО: «Прикро, що англійці пішки обіграли нас»
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий у минулому футболіст Віктор Леоненко прокоментував поразку збірної України від Англії (0:4) в 1/4 фіналу Євро-2020.

«Мені дуже прикро, що англійці сильніше. Прикро, що пішки обіграли нас. Справа в тому, що ми знову нічого не змогли створити. Можна програвати і 0:5, 0:7, але моменти треба створювати. А у нас це проблема. А коли у тебе немає моментів, в будь-якому клубі моменту це серйозна проблема. Прикро не те, що вони сильніші, а то що обіграли пішки.

Оборона Англії класна, це зрозуміло. А ми атакували, чи що?», - сказав Леоненко.

Оцініть матеріал
(98)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 3
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 07:21 9
ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ

Андрій став героєм королівського клубу в серії пенальті проти Манчестер Сіті

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ярослав Цыба
Позорно проиграли 0:4. На таком уровне проигрывать с таким счётом нельзя, с кем бы ты ни играл. Поэтому праздновать нечего: на фарте проползли в 1/8 финала, там получили удобного соперника, которого в численном большинстве дожали, забив шальной гол на последней минуте. Но вот с Англией мы увидели истинный уровень нашей команды, и он к сожалению не таков, чтоб им гордиться.... А ведь ещё не так давно мы обыгрывали и Португалию, и Испанию, но вот к данному чемпионата подготовились плохо, и это надо признать. Несмотря на выход в 1/4
Игорь Петренко
Все правильно сказал, обороняться 90 минут это глупо, научитесь играть в атакующий футбол, ну вы даже обороняться не умеете матч с Англией это показал, впереди ноль , а сзади 4 мяча пропустили, выводы напрашиваются сами, атака ,и защита ,у нас никакая.
Георгий Иванов
Обіграли не пешком, а головой - в прямом и переносном смыслах!
antt
Але він не сказав чому вони ходили пішки. Стерлінг обіграв Шапаренка, навісив на воротарську, де зробив прорив Кейн серед маси наших захисників - і витянутою ногою забив гол!!! Все гра зроблена. Далі навіть незрозуміло як наші досить нормально грали в центрі поля в першому таймі. Напевно англійці не старалися відбирати мяч особливо - або це їх рівень. Тоді подумав - скільки сил у них залишиться на другий тайм - по такій грі гол можна було відіграти. Як результат, при нульовій обороні, видихнутому півзахисті, пропустили ще два. Розчарував наш напад, Яремчук зокрема який крім удару на початку матчу - одержував якісь зауваження від арбітра за дрібні фоли. І взагалі я дивуюся що там наш великий тренер сказав в перерві що вони пропустили зразу два?! При такій грі можна було відігратися - вже не мало значення що пропустили перший на 4-ій чи 44-ій. Але щоб це повторити двічі на початку другої половини то треба постаратися. Це або така різниця в рівні гри гравців, футбольних чемпіонатів, або це проблема відсутності одного-двох хоча б сильних захисників. Лужний, Ващук, Тимощук - немає тепер у нас захисників такого рівня щоб грати на Євро. Довбика напевно мали випустити в другому таймі - але все тоді вже було вирішено. Та й гол він забив шведам з подачі Зінченка, який проти "своєї" Англії нічим не допоміг.
avtv5555
Витек а как же твой предыдущий прогноз: "С Англией будет проще".
Виктор Волков
В этой игре англичане проявили благородство , и не стали нам забивать ещё несколько мячей . Им было жалко Украину. Последние 15 мин они катали мяч на своей половине, чтобы , не дай бог, не забить нам ещё.
Виктор Волков
Леоненко , как всегда, говорит правду, не стесняясь, и не пытается размазать истину обилием ненужных слов. Правду и только правду.
DAFS2122
хуишки
это ВЕЛИКАЯ Англия со времен ЧМ66-Евро68-ЧМ70
aleks8-48
Почему же ты,такой принципиальный и твои коллеги эксперты, даже не вспомнили того,кем восхищались всю прошлую программу. Что,получили задание не называть Шеву-тренера тем,кто он есть
на самом деле? Я уверен - был бы на поле Довбик,был бы другой результат.
Vladimir Starky
Сборная это зеркало клубного футбола. Думаю, что клубный футбол в Англии и в Украине сравнивать не стоит. А так сделали что могли.
rosti79
Алкаш опять матч чтоли не смотрел?