Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 липня 2021, 09:36
6218
14

Сергій РЕБРОВ: «Україна не грала погано. Просто Англія занадто сильна»

Спеціаліст прокоментував поразку «синьо-жовтих» від англійців в 1/4 фіналу Євро-2020 (0:4)

| Оновлено 04 липня 2021, 09:36
6218
14
Сергій РЕБРОВ: «Україна не грала погано. Просто Англія занадто сильна»
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер Сергій Ребров підбив підсумки поразки України від Англії (0:4) в 1/4 фіналу Євро-2020.

- 0:4 - це багато?
- Звісно. Я б не сказав, що проти Англії ми погано грали. Просто суперник використав всі свої моменти, особливо добре себе проявив на перших хвилинах таймів. Хтось із відомих англійців тільки що написав, що зараз збірна їхньої країни занадто сильна. Я з ним згоден.

За весь турнір, в п'яти матчах, британці не пропустили жодного м'яча, і це говорить багато про що. На мій погляд, збірна Англії - один з головних претендентів на перемогу в чемпіонаті Європи. Разом з Італією.

- Поганий дебют матчу - наслідок хвилювання?
- Складно сказати. Думаю, це просто сила суперника, який виявився більш агресивним у вирішальних епізодах гри. Два голи Україна пропустила після стандартів, три - після ударів з другого поверху. У цьому компоненті англійці виявилися набагато сильнішими, але вони завжди вирізнялися умінням вести боротьбу на другому поверсі. Хоча, вважаю, в цьому поєдинку навіть перевершили себе.

Я не думаю, що це недолік уваги, концентрації. Ми поступалися в антропометрії, і суперник це добре розумів, тому більше ліз на ворота при подачах. Ну і саме виконання стандартів було на найвищому рівні.

- Травма Сергія Кривцова сильно порушила план збірної України на гру?
- Безумовно, вносити такі серйозні корективи вже в першому таймі непросто. Хоча, після того як «синьо-жовті» перебудувалися, вони стали краще контролювати м'яч, частіше підходити до штрафного майданчика суперника. Однак захисника «Шахтаря», мабуть, якраз і не вистачало потім, коли пішли ці фатальні стандарти...

Взагалі, це була чисто позиційна гра з обох сторін. Контратак практично не було. Команди швидко поверталися в свої позиції, а таку оборону було важко розкривати. З гри моментів майже не було. Але я повторюся, що збірна України досить непогано виглядала в організації такої гри.

Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Джерело: Максимов може залишити Дніпро-1 найближчим часом. Відомі причини
Футбол | 02 травня 2024, 12:21 7
Джерело: Максимов може залишити Дніпро-1 найближчим часом. Відомі причини

Наставник може не допрацювати до кінця сезону

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Пышненко
Пусть еще Ребров попробует. Сборная, тем более, будет развиваться. Такие турниры ей только на пользу. Хуже было когда вообще не попадали на этот турнир.
Александр Ад
Давай Серьога,твоя черга стати за кермо збірной!
Trasher311987
Серёга мы ждём тебя в сборной.
Орест Орищишин
Як тренер після Ліги Націй Шевченко себе вичерпав, збірна дуже здала особливо фізично. На Євро-2021 у нас з Швейцарією одинаковий результат, але як потужно у грі додала їхня збірна за цей проміжок часу. Думаю і надіюсь що настав Ваш час очолити збірну.
Poltfut
Ребров в сборную пожалуйста!
Bolshoi
Англия, конечно, сильна, просто мы выглядели против неё беспомощно, что в защите, что в нападении. Не было у нас аргументов, совсем.
Андрій Ковальов
Слишком сильная?? С ними даже слабая Шотландия сумела в ничью сыграть. Думаю что главная причина поражения это слабая защита. У нас нет хороших защитников! Ну и Шевченко как тренер ниже среднего, он вытягивает лишь из за итальянских помощников. В полуфинале болею за Данию.
bzzzzz
ничего я в этом матче не увидел, чтобы раздавать Англии такие комплименты.
У них с игры почти ничего не получалось, плюс давали нам кучу свободы с мячем, практически не прессингуя. Может это конечно така задумака была, но по матчу с той же Германией Англия куда сильней себя показала.
Bolshoi
Однако защитника «Шахтера», видимо, как раз и не хватало потом, когда пошли эти роковые стандарты…
---------------
Там был другой защитник Шахтёра, Матвиенко.
VIPsector1
Сергей Стансилавович,ты, прежде всего, подумай хорошенько. Надо ли тебе окунаться в это "болото имени павелко". Сборной нет. Есть несколько средних игроков. Этот "чудак" даже в заявку не смог никого найти. А тех, кого привёз теперь хает и машет руками. Регресс жесточайший у игроков. А тут все вас просят подобрать сборную. 2/3 не тянут даже уровня Швейцарии. Я за вас только при одном условии, что играть будут сильнейшие и без статуса неприкасаемых.
Игорь Петренко
Какая боль, Аргентина Ямайка, 5-0.