Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 02 липня 2021, 16:02
2186
6

СТУПАР: «Нічого страшного, що Брих вже судив Україну з голландцями»

Спеціаліст – про арбітра, який обслуговуватиме матч Україна – Англія

| Оновлено 02 липня 2021, 16:02
2186
6
СТУПАР: «Нічого страшного, що Брих вже судив Україну з голландцями»
Getty Images/Global Images Ukraine. Фелікс Брих

3 липня чвертьфінальний поєдинок чемпіонату Європи Україна - Англія обслуговуватиме німецький арбітр Фелікс Брих.

Відомий у минулому рефері, авторитетний нині футбольний експерт Mирослав Ступар поділився своєю думкою про це призначення і висловився про правомірність вилучення в попередньому матчі українців зі Швецією гравця скандинавів.

«Мені не зовсім зрозуміла система суддівських призначень на Євро, адже деякі арбітри встигли відпрацювати вже по три поєдинки. Втім, в тому, що Фелікс Брих після обслуговування поєдинку стартового туру групового раунду Нідерланди - Україна, знову буде задіяний на матчі за участю підопічних Андрія Шевченка, нічого страшного немає. На цьому континентальному чемпіонаті арбітри чітко виконують свої обов'язки і не заважають футболістам демонструвати своє вміння. Тому хочу побажати нашій збірній максимально сконцентруватися на своїй грі, тим більше, що у неї є потенціал, щоб дати бій англійцям.

Що стосується вилучення Mаркуса Даніельссона в матчі Україна - Швеція, то воно сумнівів не викликало, хоча арбітру Даніелю Орсато для гарантії довелося звернутися за допомогою до системи VAR. Скандинав у стрибку жорстоко атакував нашого Артема Бесєдіна з ризиком нанесення серйозної травми. Це - червона картка, проте київському динамівцю від цього не легше. Він надовго вибув з ладу», - сказав Ступар.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vladdal
Так это Ступар сказал или Брых?
Поручик Ржевский
"Скандинав в прыжке жестоко атаковал нашего Артема Беседина с риском нанесения серьезной травмы....", - сказал Брых.
????
Mac_Gyver
«...в том, что Феликс Брых после обслуживания поединка стартового тура группового раунда Нидерланды - Украина, снова будет задействован на матче с участием подопечных Андрея Шевченко, ничего страшного нет...», - сказал Брых.
????
Владимир Копяк
То, что немец будет обслуживать нашу игру с англичанами- очень даже хорошо. Он не испытывает симпатий к Англии и это нам на руку. Павелка как-то выразился,что английская сборная - средней руки команда и не представляет какой-либо угрозы для топовых команд. А мы уже в ТОПе. Так что полуфинал наш. С чем я всех и поздравляю.