Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
676
0

Роберто МАНЧІНІ: «Бельгія - одна з найкращих команд світу»

Наставник збірної Італії - про матч 1/4 фіналу Євро-2020

Роберто МАНЧІНІ: «Бельгія - одна з найкращих команд світу»
Getty Images/Global Images Ukraine. Роберто Манчіні

Головний тренер збірної Італії Роберто Манчіні поділився очікуваннями від матчу 1/4 фіналу Євро-2020 проти Бельгії, який відбудеться завтра, 2 липня:

«Ми будемо грати в свій футбол, завжди з повагою ставлячись до команди, з якою змагаємося, так як маємо уявлення про те, наскільки вона сильна. Легких ігор не буває, як ми вже побачили на цьому турнірі. Збірна Бельгії - безумовно, нині одна з найкращих команд у світі. Але це нічого не змінює, тому що будь-яка гра складна на цій стадії турніру.

Нам необхідно готуватися до одного конкретного матчу, кожен раз сподіваючись на те, що за ним у нас буде наступний. Знаємо, що нам протистоїть сильна команда, але також усвідомлюємо свої сильні сторони і вміння.

Вважаю, гарний настрій - ключ в будь-якій роботі, а для нас - навіть в більшій мірі, оскільки це ж просто гра, в кінці кінців. Ну а якщо трапиться так, що ми заб'ємо більше за суперника, то навіть краще.

Нам потрібно відстежувати, як буде розвиватися гра, і зможемо змінити по ходу зустрічі, якщо щось піде не так, як ми запланували. Упевнений, вийде гарний матч, в якому команда, яка допустила на одну помилку менше, швидше за все, і виграє, оскільки, думаю, це дійсно буде зустріч рівних суперників».

Олег Дідух Джерело: УЄФА
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.