Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
| Оновлено 05 липня 2021, 14:38
1467
0

Аргентина – Еквадор. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка Америки

Ліонель Мессі та компанія повинні без особливих проблем виходити в півфінал

| Оновлено 05 липня 2021, 14:38
1467
0
Аргентина – Еквадор. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка Америки
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 4 липня, о 04:00 за київським часом в бразильському місті Гоянія на стадіоні «Педру Людовику» пролунає стартовий свисток матчу 1/4 фіналу Кубка Америки-2021 між національними збірними Аргентини і Еквадору.

Збірна Аргентини

Команда Ліонеля Скалоні розпочала виступ на турнірі з нічиєї в поєдинку проти Чилі (1:1), а потім здобула перемоги над Уругваєм (1:0), Парагваєм (1:0) і Болівією (4:1), завдяки чому вийшла в плей-оф з першого місця групи А. Втім, в цьому році з двох квінтетів пробилися до 1/4 фіналу відразу по чотири команди, тому завдання, можна сказати, перевиконано.

З іншого боку, Ліонель Мессі та компанія отримали хорошого суперника і вдалу турнірну сітку. Якщо аргентинцям вдасться залишити за бортом турніру Еквадор, то в півфіналі вони зіграють проти переможця протистояння між збірними Колумбії та Уругваю. В першу чергу, добре, що зустрітися з Бразилією до фінального матчу не доведеться.

Аргентина в своїй історії 14 разів вигравала Кубок Америки, але останній тріумф датований 1993 роком. Ліонель Мессі з національною командою кілька разів програв у фіналі, і тепер на заході своєї кар'єри постарається піднятися на вершину в біло-блакитній футболці.

Збірна Еквадору

Цікаво, що «Триколор» тренує аргентинський фахівець Густаво Альфаро. Еквадорці у своїй історії жодного разу не потрапляли навіть до трійки призерів Копа Америка, однак двічі (1959 і 1993 роки) займали четверте місце. У нинішньому розіграші цій збірній з великими труднощами вдалося вийти в плей-оф.

На груповому раунді турніру підопічні Густаво Альфаро не здобули жодної перемоги. Спочатку Еквадор програв Колумбії (0:1), а потім поділив очки з Венесуелою (2:2), Перу (2:2) і Бразилією (1:1).

Причому нічия з бразильцями була на вагу золота, адже поразка дозволила б Венесуелі опинитися вище в турнірній таблиці, що призвело б до вильоту еквадорців. Але четвертий рядок залишився за ними, і тепер вони спробують зробити сенсацію в стадії поєдинків на вибування.

Орієнтовні склади

Аргентина: Е. Мартінес – Акунья, Отаменді, Ромеро, Моліна, Ло Чельсо, де Пауль, Родрігес, Гонсалес, Л. Мартінес, Мессі.

Еквадор: Галіндес – Еступіньян, Інкапе, Арболеда, Ан. Пресьядо, Палма, Мендес, Кайседо, Ай. Пресьядо, Діас, Кампанья.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що Аргентина в даному матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.53 по лінії Parimatch.

4 липня, неділя

Аргентина – Еквадор
Гоянія. Стадіон «Педру Людовику». 04:00
ТБ-трансляції в Україні не буде
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.