Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 25 червня 2021, 03:17
5778
13

ОФІЦІЙНО: Металіст отримав атестат для участі в Першій лізі

Харківський клуб відповідає всім необхідним критеріям для участі у змаганнях

| Оновлено 25 червня 2021, 03:17
5778
13
ОФІЦІЙНО: Металіст отримав атестат для участі в Першій лізі
ФК Металіст

У четвер, 24 червня, в Києві відбулася чергова конференція ПФЛ. Серед інших розглядалося питання видачі атестатів учасникам наступного чемпіонату України.

Футбольний клуб «Металіст» (Харків) отримав атестат про виконання критеріїв клубних змагань Першої ліги сезону 2021/2022 за підписом першого віце-президента УАФ Олега Протасова і генерального секретаря УАФ Юрія Запісоцького.

Олександр Ярославський (президент «Металіста» у 2005-2012 рр.): «Наш улюблений «Металіст» отримав офіційний документ про допуск до ігор Першої ліги — атестат УАФ. Критерії, про які там йдеться — це якість інфраструктури і кадрів, рівень спортивної підготовки і управління клубом і ще юридичний момент щодо нової назви клубу. З цієї хвилини у нас в руках офіційний документ про те, що в змаганнях братиме участь справжній «Металіст», який повернувся з небуття. Вітаю усіх уболівальників, усіх харків'ян з цією радісною подією! Тільки Харків, тільки перемога!».

Атестат підтверджує, що футбольний клуб «Металіст» (Харків) відповідає всім необхідним критеріям для участі в Першій лізі під егідою ПФЛ — правовому, спортивному, кадрово-адміністративному, інфраструктурному та фінансовому.

Документ видають організатори професійних змагань — Українська асоціація футболу і Професійна футбольна ліга, — тим самим допускаючи клуб до участі у професійних турнірах.

У зв'язку із поверненням клубу історичного найменування, з п'яти критеріїв особливо важливим було підтвердити правовий, щоб отримати можливість грати у професійній лізі під ім'ям ФК «Металіст».

Джерело ФК Металіст
Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Саша Зардунов
Я смотрю многие ненавидят Металлист.
tima fialko
Як швиденько все оформили.І ніхто не протестував?Корупція рулить?
Dinamo-fan
Продолжаем пиарить Ярославского на этом сайте? Ну, ну.
leccinum
дурят вашего, харькоского, брата: какой же это "вернувшийся из небытия", если он зарегистрирован только 10.10.2019?
Dmytro Dmytro
А борги? Банкрутом обявити себе і всі проблеми щезли?))) УЄФА бакланитимете....повірте мені.... У Яріка совісті нема,як Шавєра в очі подивиться скаже,що у всьому вінєн курчьєнка?)))
Владимир Копяк
странно, что этот аттестат ребята из УАФ не принеси Ярославскому домой, к утреннему кофе...Такое не уважение к олигарху....Интересно бы узнать смету расходов на арбитраж, судьи должны очень прилично материально подняться. Арановский уж точно мебель сможет заказать в Италии...