Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 23 червня 2021, 04:24
1813
0

Головне було – залишитися на Уемблі в 1/8 фіналу. Реакція Англії на звитягу

Правий хавбек збірної Англії Букайо Сака визнаний найкращим гравцем матчу

| Оновлено 23 червня 2021, 04:24
1813
0
Головне було – залишитися на Уемблі в 1/8 фіналу. Реакція Англії на звитягу
УЄФА. Букайо Сака

У матчі 3-го туру Євро-2020 Англія взяла верх над Чехією (1:0) і виграла групу D. Півзахисник збірної Англії Букайо Сака отримав Зірку матчу. Тепер підопічні Гарета Саутгейта зіграють на Уемблі 29 червня з командою, яка займе друге місце в групі F.

Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт:

«У чехів дуже хороша команда. Вони дорожать м'ячем, знайти пролом в їх обороні дійсно непросто. Ми ж повинні додавати в грі. Поки нам не вистачає стабільності, але часом ми виглядаємо як дуже хороша команда. Ми багато робимо правильно, є дуже радісні моменти. Звичайно, ми хотіли виграти групу, щоб залишитися на Уемблі. Подивимося, хто нам дістанеться тепер в суперники».

Півзахисник збірної Англії, Зірка матчу Букайо Сака:

«Для нас важливо залишатися на Уемблі. Тут ми сповнені впевненості в своїх силах, а вболівальники – наш 12-й гравець. Для нас їх підтримка вагома. Епізод з голом? Переді мною виникло вільний простір, щоб відійти вглиб і прийняти там м'яч, – такий маневр приводив суперників в замішання. Я почав першу фазу атаки, і в її завершення Джек Гріліш навісив, а Рахім Стерлінг вразив ворота.

Ми показали сьогодні хорошу гру. Тренер попросив мене зіграти так само, як на протязі всього сезону в Арсеналі. Звичайно, Гріліш зробив прекрасну передачу, а Рахім був в потрібному місці. Я теж намагався замкнути цей навіс, але не вистачило росту. Задоволений, що й плей-оф ми розпочнемо на Уемблі. Тут ми відчуваємо себе впевнено, а вболівальники – це наш додатковий гравець. Загалом, все відмінно».

Автор голу збірної Англії Рахім Стерлінг:

«Коли не пропускаєш, то виграєш, якщо, звичайно ж, на іншому кінці поля у вас є ті, хто вміють забивати. У нас це виходить. З самого початку завдання полягало в тому, щоб стати переможцями в групі. Так і треба продовжувати: міцно тримати оборону і використовувати свої шанси на протилежному кінці поля.

Позитивні моменти є: ми краще тримали м'яч, знаходили проломи в обороні і домоглися бажаного результату. Сака і Гріліш успішно зіграли на підхваті. Здорово, що навіть в найближчому резерві є кому організовувати гольові комбінації. Різні гравці для різних матчів – це одна з граней таких турнірів».

Півзахисник збірної Англії Джордан Хендерсон:

«Бачив, що ми дуже добре тримаємо гру під контролем, впевнено обороняємося. Звичайно, хотілося б забити побільше, зате в захисті все в порядку. Нам є в чому додавати, але досягнутим результатом можемо бути задоволені. Ясно ж, що перемога в групі – це добре, так що потрібно використовувати все напрацьоване і в наступній грі».

Ветеран збірної Англії Ешлі Коул:

«Після результату матчу зі збірною Шотландії що засмутиі, нам знову вдалося не пропустити і при цьому продемонструвати індивідуальну майстерність. Вважаю, в цілому, вечір вдався».

Ветеран збірної Англії Гері Невілл:

«Ось приклад професійно виконаного завдання. Не думаю, що збірна Англії здатна виграти цей турнір, перегравши Францію, Португалію, Німеччину або Іспанію. Я щиро вірю в те, що можемо завоювати золото так, як ми зараз і граємо, створюючи блискучі моменти завдяки індивідуальній майстерності та насухо відпрацьовуючи в обороні».

Колишній форвард збірної Англії Іан Райт:

«Матч зі збірною Шотландії розчарував, оскільки в ньому нам хотілося побачити те, що ми бачили сьогодні: інтенсивність, просування вперед, створення гольових моментів. Але в цілому впоралися непогано: сім очок в трьох іграх без пропущених м'ячів. А адже найбільшим головним болем перед стартом була оборона. Я, як і раніше, вірю в можливість успішного виступу команди на цьому турнірі».

Головний тренер збірної Чехії Ярослав Шілгави:

«Коли Сака і Стерлінг вибігали з м'ячем, їх дуже важко було зупинити. У момент гола ми взагалі не стримували Стерлінга. Очікували тиску на свої ворота з самого початку зустрічі – так в підсумку і вийшло. Збірна Англії прагнула швидко відкрити рахунок і зуміла забити».

Півзахисник збірної Чехії Петр Шевчик:

«Коли я виходив на заміну, переді мною стояло завдання утримувати м'яч на чужій половині поля і тим самим послаблювати тиск на нашу оборонну лінію. Безумовно ми раді, що змогли вийти з такою рівною групи, але думаю, що заключну гру ми були здатні провести набагато краще».

Захисник збірної Чехії Ондржей Челюстка:

«Ми знали, що гра буде важкою і збірна Англії накинеться на нас. Їй вдалося забити в дебюті зустрічі. Вважаю все ж, що ми закінчили матч краще, ніж в свій колишній приїзд на Уемблі, але все одно для набору очок цього недостатньо».

Півзахисник збірної Чехії Томаш Соучек:

«Ми могли досягти більшого. Однак розпочали невдало – збірна Англії домінувала на полі, особливо в першому таймі. У другому стало трохи краще, і гра пішла більш рівна, не вистачало тільки холоднокровності перед чужими воротами. Треба було створювати більше моментів».

Події матчу

12’
ГОЛ ! М'яч забив Рахім Стерлінґ (Англія).
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги
Футбол | 27 квітня 2024, 02:32 0
ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги

Королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0, єдиний гол забив Арда Гюлер

Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію
Футбол | 26 квітня 2024, 23:21 10
Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію

Про це повідомив відомий інсайдер Фабріціо Романо

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.