Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 22 червня 2021, 14:43
2433
2

ЛЕВЧЕНКО: «Лідери збірної України не проявили своїх лідерських якостей»

Спеціаліст - про поразку австрійцям

| Оновлено 22 червня 2021, 14:43
2433
2
ЛЕВЧЕНКО: «Лідери збірної України не проявили своїх лідерських якостей»
Getty Images/Global Images Ukraine

Екс-гравець національної команди Євген Левченко висловився про поразку збірної України в матчі з Австрією на Євро-2020.

«Австрійці грали за іншою тактикою, вони вийшли в 4-3-3, але Алаба змістився ліворуч, я думаю, це було ключовою зміною. Алаба - ключовий гравець для цієї збірної, коли Алаба грає зліва - це зовсім інша Австрія. Плюс Арнаутович, який показав і довів, що він дійсно здорово грає.

Прикро, що ми програли центр поля, сьогодні ні Зінченка, ні Маліновського ми не побачили і Андрій Миколайович сказав, що з таким рівнем гри, як в першому таймі, в плей-оф робити нічого. Сьогодні, на жаль, команду я не побачив, команду, яка повинна була «вигризати» траву, команду, яка повинна була «випалювати». Ми сьогодні жодної жовтої картки не побачили. Всі єдиноборства виграли австрійці.

Лідери не проявили своїх лідерських якостей. Ярмоленко не зіграв на своєму рівні. Забитий м'яч - це гол Забарного, крити так і не блокувати м'яч - це дуже дивне рішення. Фізично ми сьогодні провалилися. Ми фізично на третій матч вже не тягнули.

Є відчуття, що ми фізично не витримуємо футбольної гонки і видно, що в попередньому матчі, ми ледве бігали, ледве носили ноги і тут на 30-й хвилині було видно, що деякі футболісти вже «сіли», а міняти реально ніким. Вийшли два футболісти Циганков і Марлос, які повинні підсилити нашу збірну, але, на жаль, цього не сталося. Гру потрібно покращувати. Потрібно зіграти якомога більше ігор на Євро. Для нас важлива кожна гра», - сказав Левченко в ефірі ТК «Футбол 1».

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Евгений Семыкин
Ну остаётся открытым вопрос ротации. Не хватает физухи ? Почему не играют трудяжки ( хотя бы Стёпа) Ну мы же открыто уже понимали что Австрия преобладала, уже ж понятно что наш контроль мяча треснул по швам, к чему Зинченко на поле ?)) Ну почему не оценивать нас трезво, мы абсолютно средняя команда, мы круто пободались с Нидерландами. Могли проиграть 4-0 и это было бы нормально, мы ХУЖЕ. Мы взяли закономерные очки с Македонией, и мы должны были их брать. Австрия - сильнее нас, игроки опытнее и опыт их проходит не на лавке и не в ротации в своих клубах. Зачем было пытаться играть на равных ? Мы же никогда не забудем Португалию, потому что не лепили горбатого а играли от защиты, почему мы решили что Австрия это Минай ?
олег инкогнито
а вони дійсно лідери команди?