Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Пляжний футбол
| Оновлено 21 червня 2021, 19:59
10623
7

Збірна України з пляжного футболу в непростому поєдинку обіграла Туреччину

Українці стартували у відбірковому турнірі до чемпіонату світу

| Оновлено 21 червня 2021, 19:59
10623
7
Збірна України з пляжного футболу в непростому поєдинку обіграла Туреччину
beachsoccer.com

Збірна України з пляжного футболу стартувала у відбірковому турнірі до чемпіонату світу, який відбудеться в цьому році. Першим суперником нашої команди стала збірна Туреччини.

Українці активно почали зустріч, і рахунок ледь не відкрив Войтенко, після удару через себе якого м'яч влучив у поперечину. Втім, свою перевагу «синьо-жовті» зуміли реалізувати. Той же Войтенко дальнім ударом влучив у поперечину, а першим на добиванні опинився Щериця. Правда, турки відразу відповіли своєю результативною атакою: Йесілімарк з правого флангу відправив м'яч у ворота. Але українці ще до першої перерви двічі вразили ціль. Причому робили це наші футболісти красиво: Медвідь зі штрафного відправив м'яч у «дев'ятку», а Зборовський скористався ефектною передачею Макєєва.

Але турки не здавалися: вже на початку другого періоду Гладченко не впорався з відскоком від піску. Статус-кво відновив Зборовський, який замкнув простріл з кутового, а в кінці тайму Терзіоглу завдав точного удару. На початку третього періоду Деніз зрівняв рахунок, і за результат зустрічі стало неспокійно. Тим більше, гра йшла на зустрічних курсах, що залишало шанс туркам. Свою роль зіграв і непоступливий темперамент турецьких футболістів. Особливо, коли голкіпер Турхан отримав другий в матчі «гірчичник», залишивши свою команду в меншості. Після цього Медвідь зі штрафного встановив остаточний рахунок, і українці вже впевнено довели матч до перемоги.

У вівторок збірна України проведе другий матч кваліфікації, суперником нашої команди стане Казахстан. Зустріч розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Відбірковий турнір ЧС-2021. Група А. Тур 1.

Україна - Туреччина - 7:5

Щериця (8), Медвідь (10, 33), Зборовський (11, 16, 30), Борсук (29) - Йесілімарк (8, 14), Терзіоглу (22, 30), Деніз (26)

Щериця (32) - Сюер (21), Турхан (13)

Турхан (33, дві жовті картки)

Україна: Неруш, Гладченко, Сабатюк, Ігор Борсук, Пачев, Сіренко, Зборовський, Войток, Корнійчук, Щериця, Пашко, Заворотний, Макєєв, Медвідь, Войтенко, Глуцький.

Туреччина: Турхан, Ашламачі, Йесілімарк, Бенлідаї, Каража, Ергюн, Алкан, Беназлі, Деніз, Гюльбаг, Кескін, Серін, Баджи, Терзіоглу, Тюркмен, Сюер, Айкур.

Арбітр: Лукаш Островскі (Польща)

Назаре (Португалія)

УКРАЇНА - ТУРЕЧЧИНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(72)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avtv5555
Молодцы поборемся с Португалией за 1 место.
Bob_07
Футбольна громада Малинщини висловлює щирі співчуття Олегу Зборовському у зв'язку з втратою найріднішої людини - МАМИ. Вічна пам'ять, Земля пухом та Царство Небесне.
Markobarielo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Nikas
Что за ноу хау менять вратарей каждый тайм за 4 игры стоко мячей пропустили от довольно средненьких команд неужели непонятно что это не работает
Андрій Ванчак
Тяжко виграли, тільки в третьому періоді зіграли нормально, а перші два на расслабоні. Дальше за таке не простять.