Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 20 червня 2021, 17:57
8622
3

ГВОЗДИК: «Не хочу образити Усика, але йому буде титанічно складно з Джошуа»

Екс-чемпіон світу поділився очікуваннями від бою свого співвітчизника

| Оновлено 20 червня 2021, 17:57
8622
3
ГВОЗДИК: «Не хочу образити Усика, але йому буде титанічно складно з Джошуа»
boxingscene.com. Олександр Гвоздик

Екс-чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик вважає, що Олександру Усику буде дуже складно перемогти чемпіона Ентоні Джошуа.

«Чи зможе Саня побити Джошуа, мені складно відповісти. Це не з тієї позиції, що я не хочу образити Саню. Я думаю, зробити це буде титанічно складно. Але Саня вже не раз дивував. Якщо пригадати, він ще в «Українських отаманах» повинен був з Меджидовим боксувати. Я бачив Меджидова на чемпіонаті світу в Баку, і він цього Джошуа в фіналі знищив просто. Але Саня його розібрав на запчастини.

Тому я думаю, що йому під силу зробити це з Джошуа. Навіть Хірн це розуміє. Він каже, що Джошуа потрібно виводити його на розмін, намагатися зарубатися з ним на середній дистанції. Але Джошуа не цього плану боксер. Він не рубака, не боєць на ближній дистанції, що дає Сані непогані шанси. Тут я не можу сказати, що Саня це зробить, але думаю, що йому це цілком під силу», - сказав Гвоздик.

Раніше Гвоздик зробив прогноз на бій Тайсона Ф'юрі і Деонтея Вайлдера.

 

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Lyolik
Единственный шанс у Усика, это весь поединок убегать, и надеяться на подсчёт судьями касаний. Одно акцентированное попадание со стороны Джошуа, и это окончание боя.
Saar
Розібрав.... і що досяг і де той зараз Меджидов і що Джошуа. То було тоді... зараз Ентоні має удар, який поступається тільки удару Деонтея, і по техніці , Джошуа не гірше усика. Швидкості в усика вже такої не буде, бо йому прийшлось нагнати вагу.