Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 19 червня 2021, 02:57
6859
1

Один удар все змінить. Гвоздик дав прогноз на третій бій Ф'юрі - Вайлдер

Екс-чемпіон світу вважає, що британець набагато вищий за рівнем як боксер

| Оновлено 19 червня 2021, 02:57
6859
1
Один удар все змінить. Гвоздик дав прогноз на третій бій Ф'юрі - Вайлдер
Getty Images / Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі і Деонтей Вайлдер

Колишній чемпіон світу у напівважкій вазі Олександр Гвоздик дав прогноз на третій поєдинок володаря титулу WBC в надважкому дивізіоні Тайсона Ф'юрі проти Деонтея Вайлдера.

«Я думаю, цей бій не буде кардинально відрізнятися від попереднього. В який бік - не знаю. Припускаю, що Вайлдер буде виглядати краще. Але в цілому мені здається, що радикально картинка не зміниться.

Звичайно, там можна подивитися прес-конференцію і почати думати одне і інше. Але кардинальні зміни з боксером не відбуваються за 2-3 місяці підготовки з новим тренером. Так, щось він поліпшив, але я думаю, що суперіншого Вайлдера ми не побачимо, як і суперіншого Ф'юрі.

Ф'юрі набагато вищий за рівнем як боксер, але не варто виключати той момент, що Вайлдер завжди може вдарити. Мій прогноз такий: бій буде плюс-мінус схожий на те, що ми бачили в другому поєдинку. Або Вайлдер в якомусь з раундів влучить. Якщо він влучить, то це відразу змінить картинку в один момент, в один удар. Але забудьте про те, що ми побачимо шахову партію, а Вайлдер буде заходити по боках. Буде те ж саме», - сказав Олександр Гвоздик в прямому ефірі BoxingTime.ua в Instagram.

Третій бій Ф'юрі - Вайлдер відбудеться 24 липня в Лас-Вегасі. Перший поєдинок між боксерами завершився нічиєю, у другому бою Ф'юрі переміг Вайлдера технічним нокаутом в сьомому раунді.

Читайте також: Тайсон Ф'юрі: «Набираю вагу, щоб швидко нокаутувати Вайлдера»

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksandr Kelym
Уайлдеру треба взяти доброго тренера: як у свій час Артуро Гатті взяв Баді Макгірта - і ми буквально за декілька місяців побачили іншого боксера! Більше зваженого, більше комбінаційного - а до цього був просто рубака, як і Уайлдер.....