Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 червня 2021, 09:25
7083
2

Леонід СЛУЦЬКИЙ: «За Україну можна тільки порадіти»

Відомий російський тренер похвалив українську команду

| Оновлено 15 червня 2021, 09:25
7083
2
Леонід СЛУЦЬКИЙ: «За Україну можна тільки порадіти»
ФК Вітесс. Леонід Слуцький

Головний тренер казанського «Рубіна» Леонід Слуцький прокоментував матч Нідерланди - Україна (3:2) на Євро-2020. Незважаючи на поразку, російський тренер відзначив гру української команди.

«Нідерланди - Україна найкращий матч Євро? В емоційному плані - безумовно. Голландців добре знаю, тут все зрозуміло. А в України справді настільки цікаве молоде покоління, що за неї можна тільки порадіти. Ці люди дуже вдало грали на юнацькому та молодіжному рівні, зараз мають гідний вигляд і в національній команді.

Помилка Зінченка в третьому голі? Не можу сказати, що там Олександр допустив промах. Помилка - це якщо ти зайняв неправильну позицію або прийняв неправильне рішення. Припустимо, коли віддаєш назад воротарю, зробив це неточно, і твоїй команді забивають. А коли при стандарті ти програв єдиноборство людині з дещо іншою антропометрією - це інше.

Всі причепилися до реакції Зінченка на цей гол, але вона зрозуміла - хлопець був незадоволений, і реакція виявилася максимально емоційною. Помилкою можна назвати і те, що тренер поставив його в цю позицію, але ж можна відправити туди більш високого футболіста. Ні, це не можна назвати персональної помилкою Зінченка.

Голкіпер провів зустріч дуже нерівно. Вважаю, Бущан міг би зіграти і вдаліше. Навіть якщо ти тягнеш, але потім пропускаєш після важливих помилок - а вони були важливими, - дії воротаря не можна оцінювати позитивно. Зрозуміло, що для багатьох українців, в тому числі, для нього, це перший матч на такому рівні, тому ні з якими висновками точно не поспішав би», - сказав Слуцький.

Читайте також: Юрій СЬОМІН: «Вітаю Шевченка з хорошою роботою, Україна заслужила очко».

Оцініть матеріал
(60)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andeka1968
Слуцького поважаю. Найадекватніший російський тренер. Його Ми гівно - це взагалі щось.
олег смирнов
у нас тривогу викликає наше наступне покоління...останні матчі молодіжки це жах