Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 червня 2021, 13:26
23970
18

ЗАБАРНИЙ: «Ніякого конфлікту не було, в роздягальні все добре»

Захисник збірної України Ілля Забарний відповів на питання журналістів

| Оновлено 15 червня 2021, 13:26
23970
18
ЗАБАРНИЙ: «Ніякого конфлікту не було, в роздягальні все добре»
УАФ

Захисник збірної України Ілля Забарний відповів на запитання журналістів під час прес-конференції в Українському медіацентрі в Бухаресті:

— На останніх хвилинах матчу в Амстердамі, можливо, вам завадив брак концентрації, брак досвіду? Чого не вистачило, щоб досягти позитивного результату?

— Насамперед хочу сказати, що це футбол, і може статися що завгодно. Так, можливо, нам не вистачило концентрації, але це ігровий момент. Ми могли й забити на останніх хвилинах.

— Довелося чути про конфлікт у роздягальні між Ярмоленком та Марлосом, чи мало це місце?  

— Ніякого конфлікту не було, у роздягальні все було добре. Я не знаю, хто це вигадав.

— Що ви можете сказати щодо Романа Яремчука, як охарактеризуєте цього гравця?

— Роман — чудова людина. Я не так давно з ним познайомився. Як нападник він мені теж імпонує, гарно чіпляється за м’яч, класно діє попереду.

— Що вам сказав Мірча Луческу перед Євро-2020, чи давав якісь поради?

— Особливого він нічого не казав — просто побажав удачі. Також Мірча Луческу пообіцяв, що приїде підтримати нашу команду.

— Збірна Нідерландів діяла у три центральні захисники. Наскільки вам зручно грати проти суперника, який діє за такою схемою?

— Для нас не має особливого значення, три чи чотири захисники в суперника. Тренерський штаб підлаштовується та дає нам вказівки, як діяти проти конкретного опонента. Учора всі знали, як нам діяти, хто проти кого грає, ніяких складнощів у зв’язку із цим у нас не було.

— Тобі лише 18 років, рік тому ти дебютував у «Динамо», у збірній. Але ти дуже спокійно та незворушно виглядаєш на полі. Може, це тільки так здається?

— Дякую за похвалу. Хвилювання насправді є, це має бути в усіх, і в мене в тому числі. Але коли виходжу на поле, емоції вщухають, і я граю зі спокійною головою.

— Якби рік тому тобі сказали, що ти будеш грати на Євро-2020 в основному складі збірної України, ти б повірив?

— Як у це рік тому можна було повірити? Напевно, ні.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ювентус відіграв два м'ячі та взяв очко у матчі з Кальярі
Футбол | 19 квітня 2024, 23:59 1
Ювентус відіграв два м'ячі та взяв очко у матчі з Кальярі

Відставання скоротив Душан Влахович, автогол Альберто Досени приніс нічию

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:30 8
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію

Україна завершила сезон на 18-й позиції 5-річного рейтингу

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pavel8873
Сидячи у Києві , звідки міг знати Франков , що робилось у роздягальні ? ... Тріпло він .
Богдан Саженко
хтось навмисно робить ці вкидання відволікая команду на непоторібні енмоціі і відповіді .Ломають атмосферу .Цей франков справжній потріб і ворог України.
UKRAINE FAN
Франков пидо.. как будто против Украины болеет
andeka1968
Чесно кажучи, вже набридло слухати прес-конференції гравців і тренерів нашої збірної. Пора їх зобовязати на публічних заходах розмовляти державною мовою, або нехай грають за Росію. Англійську, італійську, іспанську вони вчать і знають, бо там з ними ніхто навіть спілкуватися не стане. Яке відношення до мови, таке і до країни і до тої ж футболки, в якій виходиш на поле.
VAD
Не хочется зглазить, поэтому промолчу
Dmytro
Леся МаланюкУкраїнці розмовляють українською
Вчора о 00:24 ·
Ян Чарнецький:
"Я не буду вболівати за збірну України з футболу, бо не вболіваю за російськомовних малоросів з м’ячем між ногами, замість тестикулів.
В ніби українській НАЦІОНАЛЬНІЙ ЗБІРНІЙ українською мовою володіє лише Роман Яремчук. Всі інші тренери та спортсмени головної команди (футбол є найбільш популярним різновидом спорту в світі) спілкуються виключно російською мовою, слухають російські пісні, російською, англійською, португальською чи іспанською мовами ведуть власні сторінки в соціальних мережах. Тобто, футболісти з українськими паспортами є яскравими пропагандистами «руцкава міра». Себто, збірна України з футболу є лише лайт-версією російської збірної. Це відбувається тоді, коли ми святкуємо 30-ліття відновлення української державності! Якщо дебілу мало 30 років, щоб вивчити рідну мову його народу, медицина опускає руки.
Головний тренер збірної Андрій Шевченко володіє італійською (бо інакше не заграєш в італійському футбольному клубі) та англійською. Він постійно мешкає в Лондоні та грав за «Челсі». В Англії всі тренери та спортсмени футбольних команд спілкуються виключно англійською. Інакше неможливо отримати дозвіл на роботу в Британії.
Тому українські футболісти, що грають в англійській прем’єр-лізі, Олександр Зінченко та Андрій Ярмоленко володіють англійською мовою.
Руслан Малиновський виступає в Італії. Тому вивчив італійську мову. Інакше в італійському футбольному клубі тобі - не місце.
Андрій Лунін, граючи в Іспанії, вивчив іспанську мову. Власні твіти він пише іспанською.
Португаломовний Марлос не вчить українську. Йому потрібно знати саме російську мову, щоб спілкуватись з іншими збірниками.
Всі перелічені теперішні «лідери» української збірної, як і потенційні футбольні зірки з українськими паспортами знають, що в Німеччині треба знати німецьку мову, в Англії – англійську, в Іспанії – іспанську, в Польщі – польську. Російськомовні лідери «Зорі»: тренер Віктор Скрипник та капітан Владлен Юрченко (колишній миколаївець) вільно володіють німецькою мовою, бо грали в німецьких клубах. Але вперто ігнорують українську. В хохляндії «і так сайдьот, можна і нужна гаваріць паруцкі».
В контракти іноземних футболістів київського «Динамо», донецького «Шахтаря» протягом 30 – ти років вносять пункт про обов’язок оволодіти російською (А НЕ УКРАЇНСЬКОЮ) мовою. Спортивна громадськість мовчить. Позаяк їсть шашлики з рук власників футбольних клубів Ігора Суркіса та Ріната Ахметова, які вивчають англійську мову, але зневажають українську.
Дружина Р. Малиновського публічно заявляє, що її донька вивчає російську та італійську мови. Українська для дитини є шкідливою. Бо після закінчення футбольної кар’єри чоловіка родина «Маліни» не буде повертатись в непотрібну їм Україну. В Італії краще. Футбольна громадськість знову промовчала.
І не треба слідом за експертами з телеканалів Р. Ахметова брехати про «футбол внє палітіки». Тобто, у нас – війна з Росією. А у них, «українських» футболістів в Англії, Італії, Іспанії чи Бельгії, війни немає.
Не варто повторювати формулу ідіотів про те, що люди в спортивній формі з тризубом захищають честь України. Насправді, ці спортсмени власною російською мовою захищають безчестя України (що триває, принаймні 30 років), російську мову, російські цінності та російську імперію. Кремлівський садист сказав, що всюди де російська мова, там і є Росія. Ніхто йому не заперечив. Бо це – правда. Чия мова, того і влада. Запитайте у мешканців Криму…
Чекаю, коли український парламент заборонить виступати «за Україну» громадянам України, які не володіють українською мовою. Коли це станеться: до 50-річчя незалежності чи до 100-літнього ювілею? А поки буду вболівати за польських або німецьких футболістів. Вони на полі розмовляють мовою тієї національності, яка утворила відповідні національні держави, сформувала НАЦІОНАЛЬНІ збірні та надала їм громадянство. Турки, араби, афроамериканці здатні до вивчення мов, А всі ці «гнучкошиєнки» з прізвищами, що закінчуються на «ко», як люди другого сорту, не здатні вивчити українську мову. Мову їхніх дідусів та матусь."
Lion
- Никакого конфликта не было, в раздевалке все было хорошо. Я не знаю, кто это придумал.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Как это кто придумал, Динамовский глор Франков......
Yaroslav1956
чи збірники України вміють розмовляти українською і чи знають як відповідати на гасло Слава Україні (українською)
Yura Юрий
"...Прежде всего хочу сказать, что это футбол" До мяча забитого Ярмолой, футболом и не пахло
Игорь Нестеренко
Як не було конфлікту?!? Просрали матч і спокійно в родягальні? Та ви повинні сракани один одному давати за такий футбол!