Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 15 июня 2021, 13:26
23970
18

ЗАБАРНЫЙ: «Никакого конфликта не было, в раздевалке все хорошо»

Защитник сборной Украины Илья Забарный ответил на вопросы журналистов

| Обновлено 15 июня 2021, 13:26
23970
18
ЗАБАРНЫЙ: «Никакого конфликта не было, в раздевалке все хорошо»
УАФ

Защитник сборной Украины Илья Забарный ответил на вопросы журналистов во время пресс-конференции в Украинском медиацентре в Бухаресте:

- На последних минутах матча в Амстердаме, возможно, вам помешал недостаток концентрации, нехватка опыта? Чего не хватило, чтобы достичь положительного результата?

- Прежде всего хочу сказать, что это футбол, и может случиться что угодно. Да, возможно, нам не хватило концентрации, но это игровой момент. Мы могли и забить на последних минутах.

- Пришлось слышать о конфликте в раздевалке между Ярмоленко и Марлосом, это было?

- Никакого конфликта не было, в раздевалке все было хорошо. Я не знаю, кто это придумал.

- Что вы можете сказать про Романа Яремчука, как охарактеризуете этого игрока?

- Роман - замечательный человек. Я недавно с ним познакомился. Как нападающий он мне тоже импонирует, хорошо цепляется за мяч, классно действует впереди.

- Что вам сказал Мирча Луческу перед Евро-2020, давал какие-то советы?

- Особого он ничего не говорил - просто пожелал удачи. Также Мирча Луческу пообещал, что приедет поддержать нашу команду.

- Сборная Нидерландов действовала в три центральных защитника. Насколько вам удобно играть против соперника, который действует по следующей схеме?

- Для нас не имеет особого значения, три или четыре защитника у соперника. Тренерский штаб подстраивается и дает нам указания, как действовать против конкретного оппонента. Вчера все знали, как нам действовать, кто против кого играет, никаких сложностей в связи с этим у нас не было.

- Тебе всего 18 лет, год назад ты дебютировал в «Динамо», в сборной. Но ты очень спокойно и невозмутимо выглядишь на поле. Может, это только так кажется?

- Спасибо за похвалу. Волнения на самом деле, это должно быть у всех, и у меня в том числе. Но когда выхожу на поле, эмоции утихают, и я играю со спокойной головой.

- Если бы год назад тебе сказали, что ты будешь играть на Евро-2020 в основном составе сборной Украины, ты бы поверил?

- Как в это год назад можно было поверить? Наверное, нет.

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре
Футбол | 26 апреля 2024, 12:40 16
Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре

На украинского вратаря в свое время претендовали «Наполи» и «Ливерпуль»

Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца
Футбол | 26 апреля 2024, 08:01 6
Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца

«Милан» вступил в борьбу с «ПСЖ», «Баварией» и «Манчестер Юнайтед» за Андрея

Комментарии 18
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
pavel8873
Сидячи у Києві , звідки міг знати Франков , що робилось у роздягальні ? ... Тріпло він .
Богдан Саженко
хтось навмисно робить ці вкидання відволікая команду на непоторібні енмоціі і відповіді .Ломають атмосферу .Цей франков справжній потріб і ворог України.
UKRAINE FAN
Франков пидо.. как будто против Украины болеет
andeka1968
Чесно кажучи, вже набридло слухати прес-конференції гравців і тренерів нашої збірної. Пора їх зобовязати на публічних заходах розмовляти державною мовою, або нехай грають за Росію. Англійську, італійську, іспанську вони вчать і знають, бо там з ними ніхто навіть спілкуватися не стане. Яке відношення до мови, таке і до країни і до тої ж футболки, в якій виходиш на поле.
VAD
Не хочется зглазить, поэтому промолчу
Dmytro
Леся МаланюкУкраїнці розмовляють українською
Вчора о 00:24 ·
Ян Чарнецький:
"Я не буду вболівати за збірну України з футболу, бо не вболіваю за російськомовних малоросів з м’ячем між ногами, замість тестикулів.
В ніби українській НАЦІОНАЛЬНІЙ ЗБІРНІЙ українською мовою володіє лише Роман Яремчук. Всі інші тренери та спортсмени головної команди (футбол є найбільш популярним різновидом спорту в світі) спілкуються виключно російською мовою, слухають російські пісні, російською, англійською, португальською чи іспанською мовами ведуть власні сторінки в соціальних мережах. Тобто, футболісти з українськими паспортами є яскравими пропагандистами «руцкава міра». Себто, збірна України з футболу є лише лайт-версією російської збірної. Це відбувається тоді, коли ми святкуємо 30-ліття відновлення української державності! Якщо дебілу мало 30 років, щоб вивчити рідну мову його народу, медицина опускає руки.
Головний тренер збірної Андрій Шевченко володіє італійською (бо інакше не заграєш в італійському футбольному клубі) та англійською. Він постійно мешкає в Лондоні та грав за «Челсі». В Англії всі тренери та спортсмени футбольних команд спілкуються виключно англійською. Інакше неможливо отримати дозвіл на роботу в Британії.
Тому українські футболісти, що грають в англійській прем’єр-лізі, Олександр Зінченко та Андрій Ярмоленко володіють англійською мовою.
Руслан Малиновський виступає в Італії. Тому вивчив італійську мову. Інакше в італійському футбольному клубі тобі - не місце.
Андрій Лунін, граючи в Іспанії, вивчив іспанську мову. Власні твіти він пише іспанською.
Португаломовний Марлос не вчить українську. Йому потрібно знати саме російську мову, щоб спілкуватись з іншими збірниками.
Всі перелічені теперішні «лідери» української збірної, як і потенційні футбольні зірки з українськими паспортами знають, що в Німеччині треба знати німецьку мову, в Англії – англійську, в Іспанії – іспанську, в Польщі – польську. Російськомовні лідери «Зорі»: тренер Віктор Скрипник та капітан Владлен Юрченко (колишній миколаївець) вільно володіють німецькою мовою, бо грали в німецьких клубах. Але вперто ігнорують українську. В хохляндії «і так сайдьот, можна і нужна гаваріць паруцкі».
В контракти іноземних футболістів київського «Динамо», донецького «Шахтаря» протягом 30 – ти років вносять пункт про обов’язок оволодіти російською (А НЕ УКРАЇНСЬКОЮ) мовою. Спортивна громадськість мовчить. Позаяк їсть шашлики з рук власників футбольних клубів Ігора Суркіса та Ріната Ахметова, які вивчають англійську мову, але зневажають українську.
Дружина Р. Малиновського публічно заявляє, що її донька вивчає російську та італійську мови. Українська для дитини є шкідливою. Бо після закінчення футбольної кар’єри чоловіка родина «Маліни» не буде повертатись в непотрібну їм Україну. В Італії краще. Футбольна громадськість знову промовчала.
І не треба слідом за експертами з телеканалів Р. Ахметова брехати про «футбол внє палітіки». Тобто, у нас – війна з Росією. А у них, «українських» футболістів в Англії, Італії, Іспанії чи Бельгії, війни немає.
Не варто повторювати формулу ідіотів про те, що люди в спортивній формі з тризубом захищають честь України. Насправді, ці спортсмени власною російською мовою захищають безчестя України (що триває, принаймні 30 років), російську мову, російські цінності та російську імперію. Кремлівський садист сказав, що всюди де російська мова, там і є Росія. Ніхто йому не заперечив. Бо це – правда. Чия мова, того і влада. Запитайте у мешканців Криму…
Чекаю, коли український парламент заборонить виступати «за Україну» громадянам України, які не володіють українською мовою. Коли це станеться: до 50-річчя незалежності чи до 100-літнього ювілею? А поки буду вболівати за польських або німецьких футболістів. Вони на полі розмовляють мовою тієї національності, яка утворила відповідні національні держави, сформувала НАЦІОНАЛЬНІ збірні та надала їм громадянство. Турки, араби, афроамериканці здатні до вивчення мов, А всі ці «гнучкошиєнки» з прізвищами, що закінчуються на «ко», як люди другого сорту, не здатні вивчити українську мову. Мову їхніх дідусів та матусь."
Lion
- Никакого конфликта не было, в раздевалке все было хорошо. Я не знаю, кто это придумал.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Как это кто придумал, Динамовский глор Франков......
Yaroslav1956
чи збірники України вміють розмовляти українською і чи знають як відповідати на гасло Слава Україні (українською)
Yura Юрий
"...Прежде всего хочу сказать, что это футбол" До мяча забитого Ярмолой, футболом и не пахло
Игорь Нестеренко
Як не було конфлікту?!? Просрали матч і спокійно в родягальні? Та ви повинні сракани один одному давати за такий футбол!