Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
2983
4

Дмитро СЕЛЮК: «Україна вийде з групи, впевнений на 100 відсотків»

Відомий агент висловився про матч українців з Нідерландами

Дмитро СЕЛЮК: «Україна вийде з групи, впевнений на 100 відсотків»
Getty Images/Global Images Ukraine

Футбольний агент Дмитро Селюк прокоментував поразку збірної України від Нідерландів (2:3) в матчі групового етапу Євро-2020.

«Я ще до початку чемпіонату говорив, що у збірної України шансів вийти з групи більше, ніж у Росії. І тепер, навіть після поразки, впевнений на 100 відсотків, що вийдуть. Проти Нідерландів збірна України мала дуже гідний вигляд, вже точно не як хлопчики для биття. Шкода, в черговий раз напартачив Зінченко. В останній офіційній грі за клуб у фіналі Ліги чемпіонів він поховав «Манчестер Сіті», а в першому матчі чемпіонату Європи через його помилку програла вже збірна України. Але, звичайно, набагато простіше грати в команді Гвардіоли з великими футболістами, які завжди можуть підстрахувати, ніж в команді, де вже на тебе сподіваються, яку ти повинен вести.

Думаю, Шевченко помилився, випустивши Марлоса замість травмованого Зубкова на самому початку матчу. У другому таймі зробив зворотну заміну і випустив Шапаренка. Чому не відразу? Молодий, мотивований, біжить. А Марлос, зрозуміло, натуралізований бразилець, досвідчений, але вже ветеран. Напевно з цієї ж причини - вік - не викликають Ракицького з «Зеніту». У збірної України прекрасна молодь, пару років тому виграли молодіжний чемпіонат світу, є з кого вибирати. На місці Ракицького грає Миколенко, йому 21 рік, в центрі захисту Шевченко не побоявся поставити Забарного, йому взагалі вісімнадцять!», - сказав Селюк.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Кравченко
Проиграла сборная. Хватит троллить Зинченко
Александр Казюк
А разве Рак не ЦЗ? Что этот Селюк мелет?
~ Viacheslav ~
Вот у меня нет такой уверенности. Если Селюк думает что сборная северной Македонии, будет для нас сладкой булочкой, то это заблуждение. За Австрию я вообще молчу...
bzzzzz
также думалось после ничьи с Францией, но все знают что в итоге вышло...
да и вопще тенденция не самая лучшая. Уже как минимум 4 официальных важных матча выиграть не можем.