Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 серпня 2021, 02:26
5651
6

Сергій РЕБРОВ: «З Іспанією в 2006 все було набагато гірше...»

Спеціаліст поділився враженнями про поєдинок збірної України проти Нідерландів (2:3)

| Оновлено 17 серпня 2021, 02:26
5651
6
Сергій РЕБРОВ: «З Іспанією в 2006 все було набагато гірше...»
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер Сергій Ребров підбив підсумки поразки збірної України від Нідерландів (2:3) у першому поєдинку групового етапу Євро-2020.

«Перший поєдинок на такому турнірі завжди складно грати. Було помітно, що у стартові хвилини було присутнє якесь хвилювання, але порадувало, що команда, незважаючи на всі складні ситуації, дотримувалася тактики по ходу всього матчу. Я добре пам'ятаю наш дебют на чемпіонаті світу в 2006 році — нам тоді було набагато складніше. У зустрічі з Іспанією все виявилося набагато гірше (у першому матчі на ЧС-2006 Україна програла Іспанії з рахунком 0:4 — прим. ред.)...

Добре, що команда знайшла в собі сили переломити хід поєдинку із Нідерландами, і Андрій Ярмоленко забив красивий м'яч, який додав упевненості. Але потім трохи не пощастило. Я думаю, що всі розуміли: в цьому матчі у нас був шанс зачепитися за очки, але все буде вирішуватися в останніх двох іграх. Найважливіше, що ми побачили — у нас є команда. І ця команда дуже організована. Нічого страшного в такій поразці я не бачу», — зазначив Ребров.

Джерело zbirna.com
Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
аоот оооит
Если так дальше будут катать то очки возьмут. Вчера даже если б 3-0 закончили все равно футбол красивый показывали, не мучения фоменко когда игра на вынос
GloryUkraine
Ці дві гри не можна порівнювати тому, що вчора Україна зіграла просто погано, а проти Іспанії тоді ви грали так, ніби вперше в житті побачили м'яч, тобто на 100% ніяк.
Ёкарный Бабай
"Ничего страшного в таком поражении я не вижу". Это если оно поможет собраться, устранить ошибки и стать лучше. А все может случиться как на Евро2016, когда первый матч с лидером отобрал кучу сил, прежде всего моральных и дальше уже катали гораздо ниже своих возможностей. Не стоит думать, что матч с Македонией будет легче, по-моему даже наоборот. В статусе фаворита уже будем мы и такие ошибки как во втором тайме ударят по нам намного больней.
Михаил Степанов
был на матче в Ляйпциге в 2006..это было что то страшное! Но в дальнейшем то все было гут! А вот Франция-2016 навсегда останется полным позором!
euro2012_za_2012euro
Все повторится.
Выйдем из группы со второго места на Италию в 1/8.