Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 14 червня 2021, 06:25
777
0

Роберт ПЕЙДЖ: «Ми поважаємо Туреччину, незважаючи на її великий програш»

Головний тренер збірної Уельсу прокоментував нічию проти Швейцарії

| Оновлено 14 червня 2021, 06:25
777
0
Роберт ПЕЙДЖ: «Ми поважаємо Туреччину, незважаючи на її великий програш»
Getty Images/Global Images Ukraine. Роберт Пейдж

Головний тренер збірної Уельсу Роберт Пейдж прокоментував нічию проти Швейцарії (1:1) і майбутній матч проти Туреччини (16 червня) на Євро-2020:

«Ми хотіли розпочати на мажорній ноті, і в роздягальні відчувається, що команда сприймає цей результат як перемогу. Нам довелося глибоко оборонятися в кінці, а де-не-де нам навіть трохи пощастило. Ми були змушені оборонятися, але з тією швидкістю і якостями, які є в у наших хлопців, на це завжди цікаво дивитися.

Туреччина – зовсім інший суперник, ніж той, з яким ми зіткнулися, але нам знову треба буде зіграти надійно й організовано. В Італії багато сильних сторін, і ми поважаємо Туреччину, незважаючи на її великий програш [від Італії – 0:3]. Зараз потрібно зосередитися на наступному матчі.

Кіффер Мур був чудовий на міжнародному та клубному рівні. Він – гравець доторку, але при цьому й відмінно грає в підіграванні. У нього є всі якості центрального нападника, і сьогодні він дуже виручив нас».

Капітан збірної Уельсу Гарет Бейл: «Ми дуже багато працювали на полі, а це непросто в таку спеку. Я пишаюся хлопцями. Тепер нам потрібно відновитися і готуватися до наступної гри. Обидві команди прагнули грати. Було трохи напружено, але для нас це непоганий результат. Ми винесемо урок з цієї гри. Ми хотіли перемогти, у нас були шанси, але і у них теж. Коли програєш, є спокуса опустити руки, але ми, як і завжди, проявили мужність і характер».

Екс-наставник збірної Уельсу Марк Хьюз: «Це буде найважливіша гра для Туреччини та Уельсу. У середу на ній буде більше вболівальників, і це зробить її ще більш захоплюючою».

Автор голу Уельсу Кіффер Мур: «Було важко, але ми чекали цього. Це був важливий момент для мене, і я насолоджувався ним кожну секунду. Особисто я задоволений. Звичайно, було б круто перемогти, але нічия теж важлива з турнірної точки зору. Завжди погано бути командою, що відіграється, але ми, все ж, зрівняли рахунок і зберегли його до кінця матчу. І це великий плюс для команди».

 

Події матчу

74’
ГОЛ ! М'яч забив Кіффер Мур (Вельс).
49’
ГОЛ ! М'яч забив Брель Емболо (Швейцарія).
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі
Футбол | 25 квітня 2024, 05:00 2
Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі

Маурісіо Почеттіно має вивести «пенсіонерів» до єврокубків, інакше залишить пост коуча

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.