Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
811
1

Роберто МАНЧІНІ: «Матч відкриття - завжди найскладніший з поєдинків»

Наставник збірної Італії - про матч проти Туреччини

Роберто МАНЧІНІ: «Матч відкриття - завжди найскладніший з поєдинків»
Getty Images/Global Images Ukraine. Роберто Манчіні

Головний тренер збірної Італії Роберто Манчіні поділився очікуваннями від стартового поєдинку Євро-2020 проти Туреччини:

«Матч відкриття - це завжди найскладніший з поєдинків. Але ми повинні зосередитися на поставленому завданні. І радіти моменту. Ми безмежно поважаємо збірну Туреччини. Це класна команда з сильними гравцями. Але ми повинні думати, перш за все, про себе. Шкода, що стадіон не буде повний, але 16 тисяч уболівальників все-таки зможуть бути присутніми на матчі. Нехай навіть частина з них, ймовірно, буде вболівати за Туреччину. Безумовно, це крок у правильному напрямку.

Настав час повернутися до того, щоб своєю грою приносити радість уболівальникам. Це стане однією з наших цілей - радувати людей. Будемо намагатися з усіх сил. Перша гра - завжди найважча, але ми повинні позбавити себе від подібних думок. Необхідно працювати і отримувати від цього задоволення.

Ми зобов'язані з усією повагою поставитися до збірної Туреччини. Це - команда, в якій повно талантів. Матчі відкриття завжди складні: емоцій буде багато, але надто захоплюватися ними не можна. Не думаю, що нам загрожує надлишок ентузіазму: у вболівальників він може проявлятися, але ми-то знаємо, хто нам протистоїть. Бажання стати головними героями цього Євро величезне, однак цей матч можна провести безтурботно, з легким серцем. І ми можемо це зробити.

Поки що нічого не вирішено зі стартовим складом. Є безліч моментів, які необхідно врахувати, але всі гравці максимально зосереджені. Вони знають, що, навіть якщо не вийдуть з першої хвилини, все одно можуть бути затребувані по ходу зустрічі».

Олег Дідух Джерело: УЄФА
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Удачі Італія! Бажаю вам отримати трофей!