Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 11 червня 2021, 00:24
19202
7

ФОТО. Поле готував Чернат. Перше тренування збірної України в Румунії

Андрій Шевченко та Олександр Шовковський подякували колишньому одноклубнику

| Оновлено 11 червня 2021, 00:24
19202
7
ФОТО. Поле готував Чернат. Перше тренування збірної України в Румунії
УАФ

Перший повноцінний день на Євро національна команда України розпочала звично, зі сніданку.

Дещо незвичною можна назвати ранкову прес-конференцію головного тренера Андрія Шевченка та капітана команди Андрія Пятова – зустріч із мас-медіа відбувається не так часто у збірній команді, однак під час фінального турніру стануть традиційними саме передобідні брифінги, що зумовлено специфікою графіку синьо-жовтих.

Після повернення до готелю у збірної було теоретичне заняття – розпочалася підготовка до першого матчу на турнірі. А вже ввечері команда виїхала на своє перше тренування на стадіоні «Волунтарі», що є офіційною тренувальною базою синьо-жовтих на Євро.

Після дня переїзду заняття мало втягувальний характер. Також тренерський штаб уже починає підлаштовувати підготовку під конкретного опонента, матчем з яким українці відкриють свій виступ на турнірі.

За тренуванням з-за огорожі спостерігав колишній київський динамівець Флорін Чернат, який нині є спортивним директором клубу «Волунтарі» й особисто контролював процес підготовки газону для роботи збірної України. Поле – без перебільшення, в ідеальному стані. Головний тренер Андрій Шевченко та один із його асистентів Олександр Шовковський перед початком тренування, витримуючи соціальну дистанцію, подякували з поля колишньому одноклубнику за підтримку та якісну галявину.

10 червня в національної команди – два тренування. Після ранкового два гравці збірної – Тарас Степаненко та Віталій Миколенко – зустрінуться з представниками ЗМІ в Українському медіа-центрі (початок прес-конференції – о 12:20).

ФОТО. Тренування збірної України в Румунії, 09.06.2021

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Женя Матийчук
респект Флорин, дуже приемно за підтримку нашоі збірноі.
Віталій Ткачук
Чернат непоганий футболіст був. Найкращі свої ігри зіграв в ДК, так що там нам будуть створені найкращі умови.
andre_lui
Везде свои люди Спасибо, Флорин!
Роман Порывай
Паеове журналісти, хоч ви не повторюйте ці помилкові штампи. Яка "соціальна дистанція"? Цим терміном соціологи позначають ступінь сприйняття/відторгнення людьми представників інших соціальних груп. Це дистанція між бідними та багатими, освіченими та неграмотними та подібне. До безпечної дистанції між людьми під час пандемії вона не має відношеняя.
Богдан Саженко
Чи тренується Циганков?