Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 07 червня 2021, 16:28
1050
0

Айнарс БАГАТСКІС: «Програли Запоріжжю в одні ворота»

Наставник «Київ-Баскета» висловився про виліт у півфіналі Суперліги

| Оновлено 07 червня 2021, 16:28
1050
0
Айнарс БАГАТСКІС: «Програли Запоріжжю в одні ворота»
ФБУ

«Київ-Баскет» на домашньому майданчику зазнав розгромної поразки від «Запоріжжя» (66:92) і поступився в серії з рахунком 2:3.

Головний тренер киян Айнарс Багатскіс висловився про цей матч.

«Будь-яке, що я зараз скажу, звучатиме як виправдання. Я не буду виправдовуватися по грі. Ми програли чисто в одні ворота. Чому? Очевидно, що я не знайшов правильні слова, коли говорив перед матчами, що «Запоріжжя» зайняло четверте місце. Ми - перше, але це нічого не означає. Ми добре грали тоді, коли добре грали всі. Індивідуально не було жодного гравця в топ-10 за статистикою. Ми були сильні як команда. У нас не було гравців, як Кеффі, Маяускас і Тихонов сьогодні. Ми були сильні як команда. 9-10 гравців ротації. Очевидно, що я десь не розрахував. Грали дуже багато матчів. Думав, щоб вижити в такому сезоні з грою в єврокубках і збірної, потрібна довга ротація. Зараз «Запоріжжя» показало, що цього не треба. Вони грали весь сезон 5 гравцями. Удачі їм у фіналі.

Валерій Плєханов зробив колосальну роботу. Вони заслужили сьогодні. Життя і спорт дають якісь можливості. Ти сам вирішуєш, використовуєш їх чи ні. Ми не використали наш шанс бути в фіналі. Один з найкращих тренерів НБА Док Ріверс каже що тиск - привілей гравців. Явно ми цей привілей не використали. Ми не були в привілейованій ситуації. Були в класному залі. Багато фанів підтримали, хотіли щоб ми виграли. Ми з цим тиском не впоралися. Значить ще не готові до чогось більшого. Головне, щоб ми самі для себе зробили правильні висновки і йшли далі. Звичайно, зараз кілька безсонних ночей. Потім відпочинок. Повинна вже починатися підготовка до наступного сезону. Всім гравцям дякую за розуміння. Удачі всім, здоров'я і хороших контрактів. Контракти треба заслужити стабільною грою. Дякую клубу. Думаю, наш клуб зростає. У будь-якому випадку, клуб зробив більш якісну роботу, ніж в попередньому сезоні. Дякую пресі. Дякую керівництву. Не опускаємо голови, життя не закінчується», - сказав Багатскіс.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 3
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті
Футбол | 18 квітня 2024, 07:15 1
Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті

Карло прокоментував перемогу «Реала» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.