Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 червня 2021, 21:41
9590
15

ХУДЖАМОВ: «У Маріуполі на базу приїжджали люди з прапорцями «ДНР»

Екс-голкіпер «Шахтаря» розповів про те, що було у перші дні війни на Донбасі

| Оновлено 06 червня 2021, 21:41
9590
15
ХУДЖАМОВ: «У Маріуполі на базу приїжджали люди з прапорцями «ДНР»
SportArena TV. Рустам Худжамов

Колишній голкіпер «Шахтаря» і «Маріуполя» Рустам Худжамов розповів про те, що відбувалося в перші дні російської агресії на Донбасі в 2014 році:

«Як вибирався з Донецька? Коли вперше побачив людей у ​​балаклавах, я дружині сказав (вона тоді тільки народила другу дитину): «Збирайся, всі речі, які є, які тобі потрібні, для дітей, все більш-менш цінне, і біжи». І добре, що вона послухала мене. І послухала вона ще тому, що пролетів винищувач над будинком, два чи три кола зробив. Послухалася просто без слів, сіла та поїхала з дітьми.

Я залишився, там ще тренувався тиждень. Потім «Шахтар» грав у Черкасах, а в мене дружина з Черкас (а вони відразу поїхали туди). Я попросився з «Шахтарем», долетів туди і все, вже не повернувся. Машини потім витягнув, допомогли друзі, які ганяли машини. Витягнув два автомобіля звідти, їх забили речами, всім, що було там цінне.

Перший час бачив людей [у Маріуполі], які на базу приїжджали з маленькими прапорцями [так зв.] «ДНР». Довелося говорити з ними.

Не всі однакові в «Шахтарі». Знаю точно, що хлопці допомагали та допомагають. Чи правда, що ми з Пятовим та Степаненком видавали гроші на армію? Так. Чому не афішували? Це питання піару. Взагалі, за своє життя багато зробив для інших людей, але ніколи не афішував. Максимум – міг розповісти дітям, як приклад того, що бувають ситуації в житті людей, коли немає виходу і ти можеш допомогти, простягнути руку. Мало хто знає, що я робив, коли в «Шахтарі» грав».

Це мафіозна структура! Худжамов вважає: половину суддів треба вигнати

 

Оцініть матеріал
(70)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 4
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олексій Коваль
Всегда его уважал и уважаю, побольше бы таких футболистов.
bonv
Голкипер «Мариуполя» Рустам Худжамов считает, что на выборах 2019 года украинцы отдали предпочтение голому популизму.
— Людям надели большой шлем на голову в виде телевизионной картинки 1+1, «формулы Роттердам+», огромные зарплаты анонсировали.
На следующий год — я вижу — никаких изменений по тарифам и повышений зарплат не будет. Я высказываю свое мнение, и знаю, что 73% набегут в комментарии и отпинают меня. Но пока что я вижу только шоу, законы, которые они предлагают внести об амнистии для сепаратистов — это что такое? Мы 15 тысяч человек похоронили ради чего? Каждый день ребята гибнут ради чего? Чтобы обратно дружить с ними? Я лично не за это, — сказал Худжамов.
DK1970
Рустам! Большое уважение тебе и как игроку и как к Человеку!
Alex1976
Всегда его уважал. И немного жалел,что карьера прошла в основном в Мариуполе, так как считал его не хуже Пятова. В некотором смысле ему не повезло. Пенальти брал хорошо. Теперь вдвойне респект за его жизненную позицию!
bullyUA
Странно, что вспоминают Худжамова только в связи с Шахтером и Мариуполем. Он воспитанник Динамо Киев. Играл во многих клубах От Харькова и Зари, до Металлурга и Металлиста.
А как человеку респект. И вратарь был классный.
acfred
мало в сборной поиграл ...
Petrov20
второй зозуля
manaero
А про "самолеты над Донецком" можно подробнее ?! На них тоже "маленькие флажки ДНР (так наз.)" были нарисованы или ими личну Пу управлял ?!...