Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 червня 2021, 13:22
7420
20

Це мафіозна структура! Худжамов вважає: половину суддів треба вигнати

Колишній голкіпер розповів, як арбітри глушать команди в українському футболі

| Оновлено 06 червня 2021, 13:22
7420
20
Це мафіозна структура! Худжамов вважає: половину суддів треба вигнати
SportArena TV. Рустам Худжамов

Колишній голкіпер «Маріуполя» Рустам Худжамов жорстко розкритикував українське суддівство:

«Це гідра, яку ніхто не зможе побороти. Є ті, хто дивиться за суддями, призначають їх. Є ті, хто впливають на суддів. Вони всі їдуть в одній упряжці. Вони можуть когось показово торохнути, але щоб по-справжньому – це практично неможливо. Це мафіозна структура, де є поверхи і відповідальність. Чемпіонат цього року цікавий. Але половину суддів не можна навіть підпускати до футболу, їх треба, б***ь, н***й вигнати.

Коли я ще грав, я знав кілька команд, до яких ти приїжджаєш і знаєш точно, що судді дають вже тільки за приїзд – 100-300 тисяч гривень. Треба було зробити щось екстраординарне, щоб виїхати звідти хоча б з одним очком. Є приклад, що м'яч потрапив у око, руки у гравця за спиною, а суддя каже, що це пенальті. Це був легіонер. Я його покликав, показав арбітру, що око червоне від потрапляння м'яча. Він каже, щоб я подивився повтор у перерві. Я подивився і кажу: «Ну, і що?» Він відповідає: «Я помилився».

А як убивали в Кубку «Зорю» в Олександрії. Це катастрофа. У наступному матчі – червона картка Василю. За що? А відмазку ти читав? «Він йшов небезпечно, ми захищаємо футболістів від отримання травм». Він зіграв у м'яч першим, головою. Зламав ногу Каргбо – виглядало це жахливо, але це збіг. Він грав головою на рівні ніг і вибив м'яч. Після перегляду, б***ь, VAR. Нах*р той VAR?

У нас є аграрні команди з грошима, не тільки аграрні. Вони підмазують суддів і йдуть до своєї мети. Оп, і вийшли в єврокубки. Всі потім кажуть: красені, вийшли в єврокубки. Але якби рефері судили як треба, як в Англії, вийшли б ці команди кудись? А потім в Європі їм не свистять фол. Президенти цих клубів самі собі стріляють в ногу.

А в першій лізі взагалі п****ц. Відомо, що перед чемпіонатом завезли в УАФ, щоб їх не чіпали, відомі цифри. І вони розповідають, що вийдуть в УПЛ. А нах*ра виходити, якщо свого стадіону немає? Щоб знову бомжувати?

Деякі судді кажуть, що їм заплатили, щоб замочити нашу команду, інакше вони не будуть більше судити. Я б в такому випадку вийшов би на поле та гриз би всіх зубами. Спробуй замочити. Стали і відбиваємось. Щоб він не зміг замочити, щоб його, суку, зняли. І ті, хто попросив замочити, теж язики собі в дупу засунули. Але не завжди вистачає сил. Я провів багато матчів, коли судді глушили «Маріуполь». У нас грошей навіть на премії не було, за 3 роки я отримав 2–3 премії».

Оцініть матеріал
(71)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Сейв Трубіна увійшов до топ-5 найкращих дня у Лізі Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 05:02 1
ВІДЕО. Сейв Трубіна увійшов до топ-5 найкращих дня у Лізі Європи

Українець показав гарну реакцію

Лунін отримав високе визнання за неймовірний перфоманс у грі з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 10:51 3
Лунін отримав високе визнання за неймовірний перфоманс у грі з Ман Сіті

Українець потрапив у символічну команду тижня Ліги чемпіонів від WhoScored та SofaScore

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Krivbass1979
На счет первой лиги он прав на 100000%и согласен,зачем пускают команду в УПЛ,ни стадиона ни базы.это я про верес.
BekXan
Ну так это просто.15 лет судье с конфискацией имущества за то что взял и тому кто дал 15 лет с конфискацией имущества.И вопросы сразу отпадут.Только этого не будет все замазаны не только судьи но и клубы.
Суть - работал бы закон сидели бы на нарах и был бы футбол.Учитывая что в нашей стране не работает закон всем пох.
Юрій Ганусяк
у нас ВСІ судді, і не тільки у спорті, корумповані, на цьому будується все, і спорт, і економіка. не чув, щоб хоч якогось суддю реально покарали.
zzg77
Это правда, горькая правда! Посмотрите, что у нас творится с судейством - одни скандалы! Никаких наказаний, назначают одних и тех же, ВАР стал не помощником, а орудием добычи нужного результата.
Орлов Михаил
У нас страна такая! Ворье - это эллита Державы!
umnuy2
законы не работают в стране никакие-вот и результат...а говорить ничего не поменяется это борьба с ветряными мельницами.
кучи майданов и обещаний на них ни к чему не привели,менялись керманичи зеки были воры олигархи клоуны а результат на табло----мы самые бедные в европе(
MaxUa
Проблема не в судьях. Проблема в том, что все молчат, а рот открывают единицы и то в основном тогда, когда получают статус "бывший" по отношению к системе, в которой раньше работали.
Если молчать и делать вид, что бардака нет, бардак сам собой никогда не исчезнет. И не прилетит на волшебном самолете Сталлоне, перемотанный пулеметными лентами, и не посадит всех плохих судей в тюрьму, под бурные аплодисменты всех тех, кто делал вид, что все в порядке, и не наступит после этого рай и всеобщее благоденствие.
Рецепт борьбы с бардаком очень прост: никто не имеет права проходить мимо бардака и делать вид, будто все нормально.
Alex.P67
Тільки підписавши контракт в клубі УПЛ гравець стає предметом, іграшкою, власністю олігарха якому належить клуб. Український футбол – це іграшка «наших» олігархів. Які між собою змагаються.
Рустам напевне забув чий клуб Маріуполь. І якій рижій сволоті дістався Шахтар. І які українці правлять в ФФУ. В цієї сволоти немає національності і будь хто потрапивши під їх вплив стають ненажерливими пацюками.
Маючи інтелігентних батьків, Рустам тільки зараз побачив це все щуряче кодло.
Рустам, май гідність, не потрібно заробляти на каналах пацюків.
Є свій бізнес веди його, думаю тобі того хватає.
Semiramida
Убрать надо, первым делом, Павелко, чтобы в Федерации футбола и не пахло дурным запахом Ахметова! А судей очистить штрафом от ахметовского зловония! Тогда и порядок будет!
mt10360623
В стране бодак и в фудболе
Владимир Копяк
Было-бы очень странно, если-бы все было по другому... Какой может быть порядок в нашем футболе, если у руля УАФ- мошенник, с открытыми уголовными делами, его заместители - тоже самое. В УАФ можно на пальцах одной руки пересчитать людей,которые что-то мыслят в организации футбольного хозяйства. По поводу судей и их "работы" я вообще молчу- это позор страны. В другой стране,всю эту камарилью снесли в течении нескольких дней.... Но у нас в Украине - всем глубоко фиолетово... Павелка уже начал готовить себе почву для очередного переизбрания, все областные ассоциации уже получили указания выдвинуть именно этого предводителя на очередной срок правления. И ведь выдвинут,рупь за сто, он же их благодетель, сбрасывает с барского плеча каждой области по 1200000 каждый год на зарплату, при таких подачках они конечно проголосуют за него - а вдруг новый кормчий перекроет кислород? Вот и получается,что не готов наш народ к кардинальным изменениям в футболе. Значит павелкинская ОПГ и дальше будет жировать в кабинетах Дома футбола...
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
turist86
Украинский арбитр Виктор Арановский обсуждал со своей женой ... взятку в матче первой лиги «Нефтяник» - «Балканы»
Арбитр: Зая, я не хочу тебе говорить, шо сегодня было по «документам», ты бы с ума сошла… Я на 90-й мог бы дать «точку» для «Балкан», но это был бы… Зайка, если бы все получилось, ты бы купила новую мебель во все комнаты.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=JuAtMjcZ5IE Договірняки в Україні. Переписка суддів та організаторів
Vbolivalnyk-Peter
По великому рахунку усе правильно каже.... І щодо премій усе логічно - скільки разів в Динамо очки відібрали - стільки премій і отримали. Ваш де клуб тільки для того і створений, щоб підігравати Шахтарю для здобуття чемпіонства...
Сергій Кулиняк
вроде как бы он и прав ну не во всем есть регламент по каким критериям они судят это во-первых во-вторых то что он описал момент с игры и как оно выглядит со стороны это очень разное восприятие момента в реальности частично он прав ну сейчас этого стало меньше чем было раньше