Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1888
1

Президент Інтера: «У нас з Конте були різні погляди на стратегію»

Стівен Чжан - про причини відходу Антоніо Конте

Президент Інтера: «У нас з Конте були різні погляди на стратегію»
Getty Images/Global Images Ukraine. Стівен Чжан

Президент «Інтера» Стівен Чжан розповів про фінансову ситуацію в клубі і про причини відходу Антоніо Конте з поста головного тренера:

«Пандемія викликала величезні фінансові втрати. У сезоні-2019/20 втрати великих європейських клубів, включаючи «Інтер», досягли майже двох мільярдів євро. Всі ці фактори змусили нас переглянути наші плани і шукати ресурси в іншому місці. Ходило багато неправдивих чуток, але ми не можемо спростовувати їх кожен день.

Ми оцінювали варіанти і вибрали той, який найкраще підходить для фінансової стратегії клубу в середньостроковій і довгостроковій перспективі. Наша мета - відновити фінансову рівновагу за рахунок зниження зарплат, інакше ми ніколи не зможемо знайти нових інвесторів.

Зараз ціна пандемії настільки висока, що ми були змушені переглянути ситуацію і спробувати скоротити витрати. Очевидно, це також впливає на нашу трансферну стратегію. Наші різні точки зору на це питання з Антоніо Конте привели до розставання. Те, що для нього не було принциповим, було принципово для нас. І навпаки. Конте - топ-тренер, але як президент я повинен думати про міцність клубу».

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mr.Frost
Ну і хто помиляється? Питання досить риторичне, всеж Конте зробив їх чемпіонами і він хотів подальшого розвитку команди, а китайці вирішили здешевити. З цього нічого доброго не вийде, доведеться вболівальникам Інтера ще довго чекати на чемпіонство і на успішний виступ у ЛЧ.