Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 28 травня 2021, 17:01
3134
5

Україна U-21 – Узбекистан U-21. Прогноз на матч Меморіалу Лобановського

Цією грою команди фінішують на Міжнародному турнірі пам'яті Валерія Лобановського

| Оновлено 28 травня 2021, 17:01
3134
5
Україна U-21 – Узбекистан U-21. Прогноз на матч Меморіалу Лобановського
УАФ. Павло Курбанов

У п'ятницю, 28 травня, молодіжна збірна України проведе матч Міжнародного турніру пам'яті Валерія Лобановського. В останній грі змагань підопічні Руслана Ротаня зіграють зі збірною Узбекистану. Нагадаємо, що в цьому році в меморіалі беруть участь всього три команди, які грають між собою в одне коло, без півфіналів і фіналу. Причиною зміни формату стала відмова від участі «молодіжки» Тунісу.

Перший матч на турнірі Лобановського був досить складним для команди Руслана Ротаня. Вже на старті поєдинку українці пропускали атаки суперника, і в підсумку, на 17-й хвилини був пропущений гол. Здавалося, в рідних стінах українські футболісти повинні додати, але зламати захист Азербайджану не вдалося, в результаті все завершилося поразкою 0:1.

Як і очікувалося, оновлена ​​молодіжна збірна України страждає від незіграності. Серед найдосвідченіших у складі залишилися Мудрик, Сікан, Супряга і Батагов.

Те, що команда не готова до протистоянь тактично, відзначав і форвард збірної Данило Сікан: «Не готові ще, ніхто в команді не готовий. Два дні тому зібралися, до кінця нічого не розуміємо в тактиці, нічого не могли показати», - говорив футболіст.

До матчу з Азербайджаном українці проводили контрольні матчі, які завершилися невдало - поразки Болгарії (1:2), Словаччині (2:3) і нічия з Узбекистаном (1:1). Навіть скромна за футбольними мірками команда Узбекистану створила проблеми збірної України. На Меморіалі Лобановського Узбекистан обіграв Азербайджан, що підтверджує нашу думку.

Відзначимо, що для перемоги на турнірі збірну України влаштує перемога над Узбекистаном в два м'ячі. Таким чином, все в руках команди Руслана Ротаня. Але, як показує практика, все буде дуже непросто.

Орієнтовний склад:

Україна U-21: Моргун – Драмбаєв, Бражко, Таловєров, Вівчаренко, Батагов, Литвиненко, Очеретько, Сікан, Мудрик, Супряга.

28 травня, п'ятниця

Україна U-21 – Узбекистан U-21
Київ. Стадіон імені Баннікова. 18:00
УКРАЇНА U-21 — УЗБЕКИСТАН U-21. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FatalisTUA
Хто наш суперник? Узбекистан..? Да що ж за непруха то така? Чому на нашому шляху трапляються тільки гранди..? Ехх, знову надія лише на "тренерський геній" Ротаня..)
Burevesynik
Ротань - вперъёд - ты самммый лучший...
Хотя бы, блин, была б ничья...
Alex86 1
Даже с такими "серьезными" соперниками стремно за результат - позорище конечно этот балагур
Орлов Михаил
А может рефері налякати, що якщо правильно не нагондурасить, то ми його у буцугарню через РНБО заштикуєм на пожиттєво з державну зраду!