Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 26 травня 2021, 07:29
592
0

Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Підійшов до Ролан Гаррос у чудовому настрої»

Український тенісист - про перемогу на старті кваліфікації

| Оновлено 26 травня 2021, 07:29
592
0
Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Підійшов до Ролан Гаррос у чудовому настрої»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергій Стаховський

Сьогодні Сергій Стаховський у першому раунді кваліфікації Ролан Гаррос-2021 двох сетах обіграв Жоау Домінгеша. Український тенісист поділився враженнями від матчу:

«У мене позитивний баланс на грунті по перемогах і поразках у цьому році, до виступу на Ролан Гаррос я підійшов у відмінному настрої. Можна тиснути на себе на траві, а на грунті навіщо на себе тиснути? На грунті ніхто нічого не чекає, тому все чудово.

Умови сьогодні моментами, так, заважали, а моментами - ні. Вітер, сонце, дощ, знову вітер... Не пам'ятаю, щоб такий поривчастий вітер в Парижі був коли-небудь, тобто, він або дув, або не дув. А сьогодні він то проходив, то з'являвся. Що стосується своєї гри, то я відіграв досить чисто, але були деякі моменти на 5-2. На матчболах я не можу собі дорікнути, що зробив щось неправильно, португалець зіграв досить добре майже всі матчболи. А ось на 5-3, коли я подавав, там вже є певні питання (сміється).

Мій суперник в наступному матчі, Таро Даніель, думаю, що він буде трошки швидше грати, ніж Жоау Домінгеш, справа він любить нагнітати. Але Домінгеш краще відчуває м'яч. Все буде залежати від умов, від того, як я зможу увійти в матч, чи зможу порвати його ритм з самого початку. За умовами сьогодні мені було б комфортніше грати, якби було спекотніше і без вітру, а ось в матчі з Даніелем - якби було вітряно і взагалі незрозуміло як. Щоб можна було намагатися більше зіграти на відчутті, ніж на силі, тому що по силі, думаю, я поступаюся японцеві».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.