Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 24 травня 2021, 22:41
3147
10

Анатолій ТРУБІН: «Я провалив гру. Хочу вибачитися»

Голкіпер збірної України вважає, що в матчі з Бахрейном команда пропустила гол через його провину

| Оновлено 24 травня 2021, 22:41
3147
10
Анатолій ТРУБІН: «Я провалив гру. Хочу вибачитися»
Getty Images/Global Images Ukraine

19-річний воротар «Шахтаря» і збірної України Анатолій Трубін підбив підсумки нічиєї в товариському матчі з Бахрейном (1:1). Єдиний гол Україна пропустила після пенальті, який був призначений за фол Трубіна на гравці суперників.

«Хочу вибачитися перед уболівальниками за свою гру. Я вважаю, що сьогодні я провалив гру, плюс помилка була в моменті з пенальті. Хочу вибачитися і перед партнерами по команді, тому що цей результат більшою мірою через мою провину. Через цю дурну помилку пропустили і почали поспішати відіграватися. Не потрібно було виходити на м'яч, він йшов у сторону, і не було небезпеки. Плюс наш захисник супроводжував його, потрібно було залишатися у воротах і тримати позицію. Моя помилка — це неправильна оцінка ситуації. Всі помиляються, просто воротарська помилка помітна всім, тому що це на 99% гол.

А так добре грали другий тайм, в першому таймі контролювали м'яч, потім трохи важко було. Після тижневого циклу по два тренування було важко, але все одно я вважаю, що ми непогано грали. Може, було якесь хвилювання у тих, хто дебютував сьогодні, але на позиціях лідерів є кваліфіковані хлопці, які можуть їх замінити. У будь-якому матчі важливий результат, це буде хорошим уроком особисто для мене, щоб більше і краще працювати і якісніше готуватися до матчів. Дуже дякую уболівальникам. Давно не було такої підтримки, стільки людей. Грати при майже заповненому стадіоні — це кайф», — заявив Анатолій Трубін.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Golhrenshtanga
Третий раз извиняется,или новость запилюют по третьему разу
DKTheBest2
Досить вже. Ти провалив свою гру, а не команди. Буває. Перегорів та не справився з нервами. Все одно тебе будуть награвати за збірну і все буде нормально.
sahka1981
Да сколько уже можно извинятся? Тем более в малозначащем товарняке.
Mr.Frost
Трубін може просити вибачення тільки за себе, бо уся збірна повинна вибачитись перед своїми вболівальниками за таку гру. Та мабуть більшість з них цим нажаль не переймається. Для них головне не національна збірна, а контракти і подорожче в Європі.
KIEWADIM
Не нужно извиняться, ты молодец и у тебя большое будущее, если только не будешь близко принимать все к сердцу.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил