Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 24 травня 2021, 22:44
2024
0

Рустам ХУДЖАМОВ: «Трубін не розрахував траєкторію польоту м'яча»

Спеціаліст поділився думкою про пенальті, який заробив воротар збірної України

| Оновлено 24 травня 2021, 22:44
2024
0
Рустам ХУДЖАМОВ: «Трубін не розрахував траєкторію польоту м'яча»
УАФ

Колишній голкіпер «Шахтаря» і збірної України Рустам Худжамов прокоментував пропущений м'яч воротаря збірної України Анатолія Трубіна в товариському матчі «синьо-жовтих» проти команди Бахрейна (1:1).

«Анатолій явно не розрахував траєкторію польоту м'яча в моменті з пенальті. Може, там був такий момент, що й не варто виходити з воріт, адже два захисники його страхували. Може, не розрахував, але пішов вже до кінця догравати момент і в підсумку заробив пенальті. Але нічого, поганий досвід — теж досвід.

Перспективи Трубіна в збірній? Не знаю, як він виглядає на тренуваннях. Але бачу, що його добре розкручують в соцмережах, в Instagram. Питання тільки, до чого це призведе. Іноді молоді люди потрапляють під такий вплив соцмереж і потім пропадають, забувають про футбол. Зрозуміло, що футболісти стали доступні в соцмережах, багато інформації про їхнє життя. Показують, куди вони ходять, що їдять. Але все це далеко від спорту.

Зараз у нас поганий настрій після того як не виграли у Фінляндії, Казахстану і Бахрейну. Але очевидно, що хлопці під навантаженнями, і тренери намагаються привести їх до спільного знаменника.

Думаю, що на результати товариських ігор зараз дивитися не треба. Звичайно, неприємно програвати або грати внічию. Але просто так накидатися на збірну теж не варто. Тільки якщо є факти. Зараз треба команді готуватися до турніру, а нам всім почекати офіційних матчів», — вважає Худжамов.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.