Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 24 травня 2021, 16:53
6367
1

МИХАЛИК: «Україна повторює помилки, як в матчах з Фінляндією і Казахстаном»

Спеціаліст – про нічию команди Андрія Шевченка з Бахрейном

| Оновлено 24 травня 2021, 16:53
6367
1
МИХАЛИК: «Україна повторює помилки, як в матчах з Фінляндією і Казахстаном»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній півзахисник збірної України Тарас Михалик прокоментував нічию команди Андрія Шевченка у товариському матчі з Бахрейном (1:1).

«Я повністю згоден з головним тренером нашої збірної Андрієм Шевченком, який говорив, що в майбутніх спарингах результат відійде на другий план. Сьогодні, перш за все, важливо визначитися на кого з новобранців можна розраховувати, в якому ігровому тонусі перебувають лідери збірної.

Мені складно судити, чи потрібно було Шевченку так рано починати підготовку до Євро. Mоже варто було дати можливість кандидатам в збірну більше відпочити, перш за все, психологічно після непростого сезону. Однак це було рішення тренерського штабу і будемо сподіватися, що воно було правильним.

Поки ще є час для експериментів. Поєдинок з Бахрейном залишив двояке враження. Я не виключаю, що не обійшлося без недооцінки суперника, хоча зараз слабких візаві вже не буває. Про це наші хлопці повинні були пам'ятати. Якіснішим за виконавською майстерністю був другий тайм, господарі награли на перемогу, проте якби в кінцівці гості за рахунку - 0:1 реалізували гольовий момент, то навряд чи вдалося б відігратися.

На жаль, повторюємо ті ж помилки, що і в нещодавніх поєдинках з Фінляндією і Казахстаном. Переконаний, що пора вже робити висновки.

Хто запам'ятався з новачків? Перш за все, Артем Довбик, у нього відмінна антропометрія, він уже чимало вміє і беручи до уваги, яким майстровитим нападником був Андрій Шевченко, то є надія, що за його підтримки дніпрянин тільки додаватиме. На мій погляд, з форвардами, які потраплять до заявки, вже все зрозуміло. Це Роман Яремчук, Артем Бесєдін та Артем Довбик.

Що стосується тих виконавців, які ще не прибули в розташуванні збірної, то не може не турбувати відсутність ігрової практики у Андрія Ярмоленка і Євгена Коноплянки.

Залишається вірити, що досвід допоможе їм підійти до Євро в бойовому стані. Без того ж Андрія Ярмоленка важко собі уявити нашу головну команду», - заявив Михалик.

Наступний спаринг Україна проведе 3 червня в Дніпрі проти збірної Північної Ірландії. Зустріч відбудеться на «Дніпро-Арені» і розпочнеться о 21:45.

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 2
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 8
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Не Украина ,а Шевченко.