Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 29 травня 2021, 07:51
4076
3

В'ячеслав ШЕВЧУК: «Наші скаути повинні звернути увагу на збірну Бахрейну»

Спеціаліст – про нічию України в спарингу

| Оновлено 29 травня 2021, 07:51
4076
3
В'ячеслав ШЕВЧУК: «Наші скаути повинні звернути увагу на збірну Бахрейну»
Футбол 1/2/3. В'ячеслав Шевчук

Колишній захисник збірної України В'ячеслав Шевчук прокоментував нічию команди Андрія Шевченка у товариському матчі з Бахрейном (1:1).

«Багато було забігів-вбігань від Тимчика. Може його потрібно було якось по іншому використовувати, дуже мало було якісних передач з його боку. У першому таймі я б хотів відзначити збірну Бахрейну, команда організована була. Тренер - португальський фахівець, який довгий час працював з молодіжною збірною Португалії, а зараз вже кілька років працює зі збірною Бахрейну. Бахрейн - команда, яка дуже добре організована і в обороні, і добре виходила в атаку, створила кілька відмінних моментів у цій грі.

І я скажу, що наші скаути з чемпіонату України повинні звернути увагу на збірну Бахрейну і отримати більше одного запрошення, якщо вони можуть на такому рівні грати, скласти хорошу конкуренцію. Трубін зробив помилку, не правильно оцінив ситуацію, там ситуація була під контролем захисника. Всі помиляються, не помиляється той, хто нічого не робить. Тому, думаю, Трубіна потрібно підтримати. Коли ти під навантаженням - мізки не так розуміють», - заявив Шевчук.

Джерело Футбол 1/2/3
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 17:15 0
Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024

17 червня підопічні Сергія Реброва проведуть поєдинок проти Румунії у 1-му турі групи Е

Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 07:20 4
Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі

У боротьбі за титул у Флориді залишилася одна американка

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sergii Novykov
хотя зная фарт Пятова.. сейчас все сломаются/подхватят короновирус (тьфу тьфу тьфу... ) и он снова поедит первым вратарем)))
Sergii Novykov
Трубін зробив помилку, не правильно оцінив ситуацію, там ситуація була під контролем захисника. Всі помиляються, не помиляється той, хто нічого не робить.
____
Так если б это была одна ошибка то. Он всю игру обрезался.. вообще откровенно. было ощущение что он потерял нить игры. Перепуганный был. Такое ощущение что он не с шахтера.. а со второй лиги его взяли и он первый матч на таком уровне играл.
Хотя Бущан тоже жару давал в некоторых матчах за сборную.. при том что другие матчи вытягивал для сборной.
В моем понимании лишний всетаки пятом. При всех его заслугах в сборной. Третьим вратарем лучше взять Лунина и дать ему немногоу веренности которая думаю сейчас не помешает. Я пятову уже пора готовится к тренерской карьере или чем он там планировал завязаться. Он уже что мог отадл сборной. Отдал много, но в текущий момент занять место в сборной с его стороны будет так же как в свое время сидел там Тммощук что б себе нарисовать красивую цифру в статистике.
vladimirpa12
Всех натурализовать (время еще есть), и вместо сегодняшней команды на Евро отправить, усилить Малиновским, Цыганковым, Довбиком и Зинченко, И Леоненко взять, он будет лучшим бомбардиром.