Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 травня 2021, 02:38
5937
5

Вони ображали Луческу весь сезон. Суркіс розповів про ультрас та кузьмичів

Президент «Динамо» розповів про відносини з фанатами київського клубу

| Оновлено 22 травня 2021, 02:38
5937
5
Вони ображали Луческу весь сезон. Суркіс розповів про ультрас та кузьмичів
Профутбол. Ігор Суркіс

Президент «Динамо» Ігор Суркіс в інтерв'ю Володимиру Звєрову розповів про відносини з ультрас київського клубу:

«Ультрас «Динамо» ображали Луческу весь сезон. Я так вважаю. Але вони можуть говорити все, що хочуть. Для мене головне – результат. Я їду зі стадіону, і я найщасливіший. Коли ультрас приходили до мене, то мені в очі вони так не говорили. Те, що вони пишуть. Вони можуть писати що завгодно, але ображати не мають права. Луческу не витримав, коли вони його образили нецензурними словами. На фразу «Луческу, їдь додому» він їм аплодує.

Давайте розберемося, хто його не сприймає. Нещодавно ми ходили з Луческу Хрещатиком. Шкода, що не було камер. Люди зупинялися, фотографувалися з ним і брали автограф. А хто йому аплодував в Тернополі на фіналі Кубка? Це не кияни, а місцеві вболівальники. Це факт. І так було б в кожному куточку. Я з повагою ставлюся до наших ультрас, які так себе називають. Але чи вболівають вони за команду «Динамо» чи проти? Таке у мене питання.

Раніше було так: ультрас сидять на секторі, і футболісти бігли тільки до них. І аплодували тільки їм. І вклонялися вони тільки їм. А все решта не вболівальники? Вони їх називають диванними або ще якось, кузьмичами. Я ціную будь-якого вболівальника. Хто приходить з маленькою дитиною, літніх людей. Для мене вони вболівальники. Я ніколи не був ультрас, але з 1966 року, якщо пропустив 5% матчів «Динамо», то це багато. Те саме стосувалося і мого батька, і мого брата. І моєї матері, якій було важко ходити, але вона завжди йшла з батьком на стадіон. До останнього сезону.

В цьому році пішов мій батько, і так судилося, що він не дожив до цього моменту. Я б хотів, щоб золоті медалі чемпіонату та Кубка висіли на його грудях. Він це заслужив тим, що допоміг переконати Луческу очолити «Динамо». В останньому матчі він зламав три ребра, перебуваючи у ложі. Це було в матчі з «Колосом». Коли він бачив це, м'яко кажучи, свавілля на полі в плані суддівства.

Я самодостатня людина, мене не зупинити ніякими штрафами. Буду називати речі своїми іменами. І про те беззаконня, яке було по відношенню до моєї команди, мій батько теж говорив. Але, напевно, були зроблені якісь висновки, і далі в другій частині чемпіонату було нормальне, адекватне суддівство. Я за те, щоб до всіх команд було однакове ставлення.

Коли мій брат був президентом Федерації, «Шахтар» 5 разів ставав чемпіоном. А за 12 років «гірники» 8 разів були чемпіонами. «Шахтар» – сильна команда з можливостями. І говорити, що на сьогоднішній день вони здали свої позиції – смішно. Ми стали значно сильнішими, більш організованими, ми перестали втрачати очки там, де раніше втрачали.

Ми могли налаштуватися на «Шахтар». Хацкевич весь час його обігрував. Я три сезони довіряв Саші. Він пішов цивілізовано, ми побажали один одному успіхів. Переживав за нього, коли він працював у «Роторі». Хацкевич і Шацьких на той момент робили все, що могли. Може, після досвіду роботи з «Ротором» вони б вже були іншими. Знаю, що Хацкевич хоче рости і працювати зі своїм штабом. Сподіваюся, що він знайде роботу, відповідну його амбіціям».

Сьогодні він – господар бази. Суркіс розповів, як Мірча ділить преміальні

Оцініть матеріал
(57)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1970
Правильно сказано!!! Луческу сделал мою команду другой! И я за это ему благодарен. А псевдоболельщики идите нах... Я не хочу вас видеть на стадионе. И самое главное вас не хочет там видеть КОМАНДА!
esk
Когда были полные стадионы (в СССР), то гул трибун с кузьмичами те вшивые ультрас не перекричали бы и с матюгальником.))) Во время атак хозяев переговариваться было невозможно. А гоооооол летело за несколько кварталов от стадиона.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vitalikss86
Интересно кому Суркис Фак показывает на фото..
Никого он не уважает (а тем более каждого болельщика) потому что в первую очередь ОН не уважает свою страну-Украину. Что говорить дальше. Для меня Суркис Умер уже давно. И все кстати неуважающие страну именно в ДК находятся. Михайличенко интервью вспомните, а Блохина когда он говорил о ЙОлки когда Майдан был...все те кто в Динамо почему-то неуважающие ЕС, свободную Украину, вобщем проросийские - совпадение? не думаю