Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 22 травня 2021, 23:29
3365
3

КРАСЮК: «Було незрозуміло, як може не відбутися 3-й бій Ф'юрі і Вайлдера»

Промоутер Усика - про ситуацію, що склалася

| Оновлено 22 травня 2021, 23:29
3365
3
КРАСЮК: «Було незрозуміло, як може не відбутися 3-й бій Ф'юрі і Вайлдера»
K2 Promotions

Олександр Красюк, промоутер Олександра Усика, розповів про переговори щодо поєдинку з Джо Джойсом через призму можливого скасування бою Ентоні Джошуа і Тайсона Ф'юрі.
 
«Там залишалися формальності, але ми не дуже поспішали переходити до більш серйозних переговорів. Навіть якби ми домовилися про все з Джойсом і мало не поставили підпис під контрактами, офіційно на нього ми могли б виходити тільки тоді, коли офіційно підтвердили б поєдинок за абсолют між Ф'юрі і Джошуа.
 
Я не хочу здатися якимось розумним серед інших, але мені було незрозуміло, як може не відбутися третій поєдинок Ф'юрі і Вайлдера. Контракт був на три бої. Два відбулося, а третій, з огляду на об'єктивні обставини, ні. Але такий форс-мажорний випадок, як пандемія, не прописувався в контракті. Я не ознайомлений особисто з текстом контракту, але їх зміст приблизно однаковий. І мені було дуже дивно, коли Арум так авторитетно заявляв, що бою з Вайлдером не буде, вони все розрулять. Можливо, була надія на відступні. Але я знаю людей, які стоять за Вайлдером. Це також дуже авторитетні люди в світі боксу, які точно знають, як себе потрібно вести і що на адвокатах економити не можна. Зараз вони досягли результату.
 
Перед Деонтеєм вибір: взяти великі гроші і відступити або піти на бій. Навіть просто з точки зору елементарної арифметики варто задати собі просте запитання: чи дасть хтось відступних більше, ніж гонорар за поєдинок? Дуже малоймовірно. Так що з цієї точки зору потрібно домагатися бою з Ф'юрі. А є ж ще боксерське его. Его, яке розтоптали в попередньому поєдинку. Цього разу він, напевно, вже не буде виходити в своєму 30-кілограмового маскарадному костюмі, зробить висновки. Ну і він може виграти цей поєдинок, чому ні?», - сказав Красюк.
 
Планувалося, що Джошуа проведе бій з Тайсоном Ф'юрі, але в справу втрутився Деонтей Вайлдер. Суд вирішив, що Ф'юрі повинен у вересні провести третій бій проти Вайлдера, тому поєдинок Джошуа - Ф'юрі опинився під загрозою зриву.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andre_lui
Логично, третий бой и должен быть. Или Фьюри на выход без штанов...сорри без поясов