Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 травня 2021, 17:32
3647
3

Олександрія оголосила завдання на сезон для нового наставника

Дмитро Китаєв розповів про призначення 44-річного Юрія Гури

| Оновлено 19 травня 2021, 17:32
3647
3
Олександрія оголосила завдання на сезон для нового наставника
ФК Олександрія. Сергій Кузьменко та Юрій Гура

Директор ФК «Олександрія» Дмитро Китаєв розповів про призначення 44-річного Юрія Гури на пост головного тренера «городян» і які завдання будуть перед ним поставлені.

«Відразу уточню: інші кандидатури не розглядалися. В Інтернеті зустрічалася інформація, що є 3-4 потенційних претенденти на вакантну посаду головного тренера, але президент Сергій Кузьменко був переконаний, що «городян» може очолити тільки Юрій Гура.

Чому? Він - вихованець олександрійського футболу, протягом багатьох років виступав за місцеву «Поліграфтехніку», а вже в ролі тренера був біля керма «УкрАгроКому», що завоював свого часу для Олександрії путівку в Першу лігу. Після об'єднання «УкрАгроКома» з «Олександрією» без перерви працював на різних посадах в структурі клубу. Гура неодноразово доводив свою профпридатність і заслужив дати йому шанс в елітному дивізіоні.

За наявною інформацією, Гура зі своїми помічниками ще не визначився, однак в новому тренерському штабі не буде тих фахівців, які працювали під керівництвом Володимира Шарана.

Вже точно можна сказати, що склад «Олександрії» зазнає серйозних змін. Підготовка до нового сезону розпочнеться 15 червня. Перед командою буде поставлено завдання поборотися за путівку в єврокубки», - сказав Китаєв.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Павел СН
1-ша л!га чекае
Владимир Пидвирный
Перші тури покажуть за що будете боротись. Моя думка - помилку зробили що попрощались з Шараном. Це його команда. З села зліпити цукерочку не кожному під силу. А цей колгоспник швидко скотить команду до низів.
VAD
В случае с александрией ее успех зависит не от них а от того насколько плохая ситуация будет в остальных ктомандах.