Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Франції
|
2157
0

Монако - ПСЖ. Прогноз і анонс на матч Кубка Франції

У вирішальному матчі розіграшу не буде місця компромісам

Монако - ПСЖ. Прогноз і анонс на матч Кубка Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 19 травня, у Сен-Дені на полі стадіону «Стад де Франс» відбудеться фінальний матч розіграшу Кубка Франції, у якому відносини з'ясують «Монако» та «ПСЖ».

«Монако»

Команда Ніко Ковача шлях до фіналу розіграшу національного Кубка розпочала зі скромної перемоги на виїзді над «Греноблем» у 1/32 фіналу - 1:0. На наступній стадії турніру також на виїзді була повалена «Ніцца» - 2:0. Путівку до чвертьфіналу монегаски завоювали вдома, обігравши з рахунком 1:0 «Мец», а в півфінал команда змогла вийти, завдяки виїзній перемозі над «Ліоном» - 2:0.

У півфіналі «Монако» протистояв клуб «ГФА 74», він же - «Рюмійі-Вальєр», який виступає e групі С дивізіону Національ 2. Cуперника, який поступається в класі, підопічні Ковача на виїзді здолали досить-таки легко - 5:1.

Не зайвим буде згадати, що «Монако» наразі у турнірній таблиці чемпіонату Франції посідає третє місце. У 37 матчах команда набрала 77 очок, здобувши 24 перемоги, 5 разів зігравши внічию та зазнавши 8 поразок. У двох останніх матчах вона виграла, обігравши по черзі «Реймс» (1:0, на виїзді) та «Ренн» (2:1, вдома).

«ПСЖ»

Підопічні Маурісіо Почеттіно ще до приходу аргентинця на тренерський місток команди, що відбулося, нагадаємо, на початку цього року, перші дві стадії Кубка Франції пропустили. У боротьбу за трофей вони вступили лише у 1/32 фіналу, де на виїзді стримано розправилися з «Каном» - 1:0. Далі парижани також у гостях переконливо розбили «Брест» (3:0), після чого у 1/8-й на своєму полі аналогічним чином розібралися із «Ліллем» (3:0).

Місце у півфіналі розіграшу наприкінці квітня «ПСЖ» застовпив за собою ще переконливіше - вдома з рахунком 5:0 ним був розгромлений «Анжер». Проте у півфіналі парижани були на межі фіаско. Їхня виїзна гра з «Монпель’є» принесла нічию 2:2 по завершенні основного часу. Лише у серії пенальті гравці «ПСЖ» змогли довести свою перевагу - 6:5.

Зараз у таблиці французької Ліги 1 хлопці Почеттіно йдуть на 2 позиції. В активі у них 79 очок після 37 матчів (25 перемог, 4 нічиї, 8 поразок). У шести крайніх зустрічах «ПСЖ» обходиться без поразок (5 перемог, 1 нічия). В останнє на національній арені команда програвала 3 квітня, коли вдома у чемпіонаті поступилася 0:1 «Ліллю».

Історія зустрічей

Клуби провели між собою у історії 54 поєдинки. На рахунку у «Монако» 20 перемог, «ПСЖ» виграв 18 зустрічей. У 16 матчах суперники розходилися миром.

У чемпіонаті Франції сезона-2020/2021 монегаски нанесли парижанам дві поразки. Спочатку «Монако» виграв вдома з рахунком 3 2, а потім відсвяткував перемогу і у Парижі - 2:0.

Орієнтовні склади:

«Монако»: Лекомт, Сідібе, Маріпан, Бадіашіле, Олівейра, Мартінш Желсон, Фофана, Тчуамені, Головін, Фолланд, Бен Йєддер.

«ПСЖ»: Навас, Дагба, Маркін’ос, Керер, Баккер, Еррера, Данілу, Ді Марія, Дракслер, Кен, Мбаппе.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.89 по лінії Parimatch.

19 травня, середа

«Монако» - «ПСЖ»
Сен-Дені. Стадіон «Стад де Франс». Початок - о 22:15
Пряма ТБ-трансляція - немає
Прогноз Sport.ua - 1:2

 

 
  • 4.20
  • 3.75
  • 1.89
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.