Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 травня 2021, 13:40
12767
8

Екс-асистент Луческу: «Динамо не може собі дозволити утримувати Супрягу»

Дієго Лонго вважає, що талановитий форвард не підходить киянам за манерою гри

| Оновлено 18 травня 2021, 13:40
12767
8
Екс-асистент Луческу: «Динамо не може собі дозволити утримувати Супрягу»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній помічник Мірчи Луческу в «Динамо» італієць Дієго Лонго висловив свою думку щодо перспектив талановитого українського форварда Владислава Супряги, за якого в минуле літнє трансферне вікно «Болонья» пропонувала 12 мільйонів євро.

«Супряга - потенційно дуже сильний нападник. У нього характеристики, які не відповідали моделі гри «Динамо» цього року. Владислав страждає, коли йому потрібно постійно бути близько до воріт, але коли він опиняється на просторі, то стає неперевершений. В команді, яка грає більш вертикально, він може дуже добре виступати. У цьому сезоні він трохи втратив у впевненості, але володіє неймовірним потенціалом і якістю. Знизилася і його вартість, тому «Динамо» більше не може собі дозволити утримувати його і відмовлятися від такої важливої пропозиції, як надходила від «Болоньї», - сказав Лонго.

«Шкода, що Де Дзербі йде в Шахтар», - читайте повну версію інтерв'ю Дієго Лонго на Sport.ua.

Оцініть матеріал
(88)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрій Гардзіль
Могли продати за нормальні гроші. А зараз він нікому не потрібен хіба в УПЛ. Сурок сам не гам і комусь не дам.
dudigo78
я ще рік тому писав, що за такі гроші які дає Болонья, його треба було миттєво продавати. На що надіялись в клубі для мене загадка. По суті на рівному місці втратили такий кеш. Тепер максимум якась Легія чи середняк чемпіонату Бельгії
maneKen
Да кто и где решил, что у него есть такие данные, я смотрел матчей наверное 10 с его участием и нигде такого не увидел, абсолютно обычный игрок УПЛ, даже ниже среднего, с мячом бежит плохо, скорости нет, работа без мяча просто отвратительная - молодой игрок, который должен доказывать свое рвение к игре и желание бороться за мяч показывает полную противоположность. Не знаю кто за него даст 12млн , но цена ему ляма 2,может 4 и то 40% цены за возраст, может еще сможет себя сможет проявить. Мое мнение, ему нужно спуститься с небес и пахать, если он хочет уехать играть в более сильный чемпионат.
lenares85
Когда он был худее то бежал, щас стал как лось, скорости нет. Тот же Беседин тоже бревно, но он высох в 2 раза, и хоть бегает. Пробовать Ванадо нужно, а Супряге талант есть нужно сушиться, сильно много мышц он же не реслер, перекачался в спортзале, и не те мышцы, не ноги а тело. Вон Мбокани тело худое а ноги как в сдудибеккера
dd dent
А предложение точно было по нему?!
Maks__7777_
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Maks__7777_
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил