Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 18 травня 2021, 08:29
4449
2

Олександр ДЕНИСОВ: «Динамо виглядало по грі свіжіше, ніж Зоря»

Відомий журналіст – про завоювання командою Мірчі Луческу Кубка України

| Оновлено 18 травня 2021, 08:29
4449
2
Олександр ДЕНИСОВ: «Динамо виглядало по грі свіжіше, ніж Зоря»
ФК Динамо Київ

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов прокоментував перемогу «Динамо» над «Зорею» (1:0) у фіналі Кубка України.

«Перемогла закономірність, а не спроба увійти в історію. Кубок України був проведений 13 травня, в день заснування футбольного клубу «Динамо» і в день смерті Великого українського тренера Валерія Лобановського. «Динамо» здобуло свій 13-ий Кубок України! Збіг?! Не думаю! Як не намагалася «Зоря» добути перший титул у своїй історії часів незалежності, це їй не вдалося. Тож вітаємо «Динамо» із заслуженою перемогою і здобуттям третього титулу в сезоні, вперше з 2007 року.

Луческу, як ми пам'ятаємо, у 23 турі завоював чемпіонство і не беріг основу, у всіх матчах грав основний склад. Проте, починаючи розмову про фінал, було видно, що попри те, що Скрипник, як раз дав своїм гравцям трошки відпочити, в заключних турах була ротація складу, якось «не живенько» виглядала «Зоря» в цих матчах. «Динамо» виглядало по грі свіжіше. В чому причина? Було видно по ходу гри, що дуже нервував Луческу. До цього, по ходу сезону, не можу сказати, що він запам'ятався дуже великою кількістю емоцій. У фіналі Кубка він нервував. Йому було дуже важливо поставити крапку і виграти третій трофей. Здалося, що в першому таймі якось академічно грали обидві команди, в тому числі й «Динамо». Це був заділ з прицілом на те, що можливо буде додатковий час. Перший тайм був якось досить «млявим».

Після перерви «Динамо» помітно додало. Був момент у Шапаренка та інші моменти. Таке враження, що «Зоря» очікувала десь на помилку від «Динамо», чого не відбулося, або серію пенальті, граючи на нічию. Можливо, в цьому сезоні - це був максимум «Зоря». У момент травми Миколенка у всіх була тільки одна думка: футболіста «Динамо» було дуже шкода, тому що здалося, що з Євро все. Чому плаче футболіст? Зазвичай він розуміє ступінь тяжкості травми. Наскільки я розумію, на щастя, обійшлося. Це нещасний випадок», - сказав Денисов.

Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Муґунот Уух
это Геббельс только пришел в себя после победы Динамо?
zzg77
Весьма странный опус, какое-то художественное изложение футбольного матча и вообще. Чувствуется, что очень сильно у кротов подгорает именно по причине работы Луческу в Динамо. Не успехи киевлян, а успешная работа Луческу им рвёт пуканы!!!