Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 12 травня 2021, 20:20
783
0

Атлетіко - Реал Сосьєдад. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий фахівець поділився прогнозом на матч Ла Ліги

| Оновлено 12 травня 2021, 20:20
783
0
Атлетіко - Реал Сосьєдад. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 36-го туру іспанської Ла Ліги «Атлетіко» - «Реал Сосьєдад».

«З приходом в «Реал Сосьєдад» досвідченого Давида Сільви, який за збірну Іспанії зіграв 125 матчів і забив 37 м'ячів, у басків виріс атакуючий потенціал команди. У них 53 голи в активі і сан-себастьянці йдуть п'ятими в Ла Лізі. Пропускає «Реал Сосьєдад» також мало - 35 голів (5-й показник у Ла Лізі).

Я хочу більш детально розібрати сосьєдадців, ніж «Атлетіко» Сімеоне. Поза всяким сумнівом, «Реал Сосьєдад» славиться своїм характером, бійцівськими якостями і непоступливістю, а також ставкою на місцевих футболістів, не звертаючи увагу на вік. Я хочу, щоб ви звернули увагу на той факт, що Давіду Сільві і Начо Монреалю вже по 35 років. А є у «Реала Сосьєдад» в атаці 190-сантиметровий 21-річний форвард збірної Швеції Александер Ісак, який вже зіграв за національну команду 20 матчів і забив п'ять м'ячів у своєму молодому віці. Не будемо забувати і про півзахисника збірної Іспанії Мікеля Ойарсабаля і про гравця середньої лінії зі збірної Бельгії Аднана Янузая. Всі разом ці гравці створюють дуже цікаве поєднання класу і майстерності басконців.

Зараз саме від них залежить результат чемпіонської гонки в Іспанії. У попередньому турі ми бачили, що обидва матчі за участю лідерів Ла Ліги завершилися внічию. Я кажу про поєдинки «Барселона» - «Атлетіко» (0:0) і «Реал» Мадрид - «Севілья» (2:2). У підсумку нічого не змінилося і за три тури до фінішу лідери Ла Ліги «матрацники» на два очки випереджають «Реал» і «Барселону». Якщо підопічні Сімеоне хочуть фінішувати першими, вони не мають права втрачати очки в матчі з Сосьєдадом, а також з «Осасуною» і «Вальядолідом».

А в спину «Реалу Сосьєдад» дихає, до речі, амбітний «Бетіс» Мануеля Пеллегріні. Севільці теж хочуть бути п'ятими і відстають від басків вони тільки на два очки. А сьомий «Вільярреал» зосередився на виграші Ліги Європи, тому «жовта субмарина» і поступилася 2:4 «Сельті».

У попередньому турі мені найімовірніше бачилися перемоги «Барселони» і «Реала», але вони розписали мирові, а могли і взагалі програти. Зараз я не розумію, як «Атлетіко» може максимально не зібратися практично на вирішальний матч в битві за чемпіонство Ла Ліги. Але це тільки на папері. На полі буде все зовсім по-іншому!

Обидві команди організовані і, якщо мадридців у цей вечір буде супроводжувати удача, то вони зможуть виграти в один м'яч у свого суперника», - сказав Грозний.

Матч «Атлетіко» - «Реал Сосьєдад» відбудеться 12-го травня. Початок зустрічі о 23:00.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.