Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 12 травня 2021, 21:02
709
0

Інтер – Рома. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 36-го туру Серії А

| Оновлено 12 травня 2021, 21:02
709
0
Інтер – Рома. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 36-го туру італійської Серії А «Інтер» – «Рома».

«Останньою з італійських команд, яка вилетіла з єврокубків цього сезону, була «Рома». Вона провалила перший матч півфіналу Ліги Європи в Манчестері, поступившись 2:6. Але, зібравшись вдома, забила м'яч в кінцівці і виграла у МЮ 3:2. А потім потрапив під роздачу «Кротоне», який знаходиться зараз на 20-му місці.

Після першого тайму в Римі там була нульова нічия. І я, як тренер, розумію ситуацію. Я тільки можу уявити, що творилося в перерві в роздягальні у «вовків»! На другий тайм вийшла просто інша команда, яка знищила суперника з рахунком 5:0! А лідером був добре знайомий нам Генріх Мхітарян. Він відзначився одним голом і двома асистами. По дублю в свій актив записали Лоренцо Пеллегріні і Борха Майораль.

Таке відчуття, що в другому таймі гравці «Роми» дуже хотіли сподобатися новому головному тренеру португальцю Жозе Моурінью, який вже набирає про кожного з них додаткову інформацію для прийняття остаточного рішення по трансферах.

«Рома» в останніх матчах з «Інтером», «Лаціо» і «Спецією» постарається змістити «Лаціо» з шостого місця і зайняти його, що буде не так просто зробити. Правда, зараз у «джаллороссі» матч з чемпіоном Італії, який вже може надати ігровий час тим, хто його мав менше, або не мав взагалі, або молодим талантам. Якщо «Інтер» вийде чемпіонським складом, то він, безперечно, виграє, адже «Рома» дуже погано грає на оборону. Вони 53 м'ячі пропустили, а «Інтер» – всього лише 30. «Нерадзуррі» забили 79, а римляни лише 63.

Я все одно впевнений, мені чомусь так здається, що «Інтер» не програє, бо дуже амбітний Антоніо Конте захоче продовжити свою безпрограшну серію в Серії А. Він до цього програвав «Сампдорії» (1:2) аж 6 січня! Але і в Кубку Італії вони «Ювентусу» поступилися.

Між «Інтером» і «Ромою» завжди непримиренне суперництво. Я прихильник того, що «Інтер» повинен виграти. Хоча спочатку я схилявся до того, що міланська команда, напевно, не програє. Тобто я схиляюся до того, що «Інтер» не поступиться «Ромі», а можливо, і виграє», – сказав Грозний.

Матч «Інтер» – «Рома» відбудеться 12 травня. Початок зустрічі – о 21:45.

 
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.