Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 10 травня 2021, 09:41
5386
12

Невикористаний шанс. Реал вирвав нічию у Севільї в компенсований час

Мадридський клуб не зумів стати лідером Ла Ліги

| Оновлено 10 травня 2021, 09:41
5386
12
Невикористаний шанс. Реал вирвав нічию у Севільї в компенсований час
Getty Images/Global Images Ukraine

Нинішня турнірна ситуація в чемпіонаті Іспанії радує чималою інтригою, адже перед черговим туром чотири клуби зберігали шанси на чемпіонський титул. Правда, для продовження боротьби за перемогу в національній першості «червоно-білим» потрібна була перемога в сьогоднішньому протистоянні. Ось тільки статистика гостьових зустрічей з Королівським клубом не вселяла оптимізм у серця шанувальників «нервіонців»: останній раз «Севілья» обігравала «Реал» на його полі в грудні 2008 року. Суботня нічия «Барселони» і «Атлетіко» стала прийнятним результатом для «галактікос», які могли наздогнати «матрацників» в таблиці.

Початок матчу залишився за «Севільєю». Гості володіли територіальною перевагою, але намагалися загострити ситуацію в основному навісними передачами, які не несли особливої ​​загрози. А ось перша небезпечна вилазка «Реалу» завершилася точним ударом Бензема, який замкнув навіс Одріосоли. Правда, після підказки відеоасистента арбітр взяття воріт відмінив через офсайд.

Господарі поля заграли впевненіше, взяли м'яч під контроль і... несподівано пропустили. Розіграш штрафного на правому фланзі атаки «Севільї» завершився навісом. Ракитич зробив скидку на Фернандо, який розібрався з Каземіро і пробив точно в кут. До перерви «галактікос» намагалися загострити ситуацію, але індивідуальні дії Вінісіуса і Бензема не принесли господарям дивідендів.

На початку другого тайму «вершкові» помітно додали в швидкості і активним пресингом намагалися внести сум'яття в захисні побудови суперників. Бону зреагував на небезпечний удар Модрича, а Вінісіус не зміг пробити після прострілу Крооса. І все ж, в середині другої половини зустрічі рахунок зрівнявся. Асенсіо, котрий всього хвилину назад вийшов на поле, точно пробив з кута штрафного після передачі Крооса.

Але розвинути успіх господарі не зуміли. Після кутового «Севільї» «галактікос» втекли в контратаку: Бензема вийшов сам на сам із Бону, і голкіпер збив форварда. Після перегляду відеоповторів, що зайняло досить багато часу, арбітр призначив пенальті... у ворота «Реала». Під час подачі кутового «нервіонцями» Мілітао зачепив м'яч рукою, що і стало причиною такого вердикту. Ракитич з «точки» не схибив.

Підопічні Зінедіна Зідана виглядали явно приголомшеними таким розвитком подій, і здавалося, що «Севілья» утримає переможний результат. Але на четвертій компенсованій хвилині Фортуна посміхнулася «Реалу»: після удару Крооса м'яч влучив у ногу Дієго Карлоса, який боровся з Азаром, змінив напрямок і опинився в воротах. А Каземіро ледь не приніс господарям супервольову перемогу, на шостій компенсованій пробивши в декількох сантиметрах від штанги.

Сьогоднішня нічия дозволила «Атлетіко» зберегти перший рядок турнірної таблиці. Чемпіонська гонка в Іспанії триває.

Чемпіонат Іспанії. 35 тур.

«Реал» - «Севілья» - 2:2

Асенсіо (67), Дієго Карлос (94, автогол) - Фернандо (22), Ракитич (78, пенальті)

Каземіро (21) - Сусо (56), Гудель (85)

«Реал»: Куртуа, Марсело (Гутьєррес, 66), Начо, Мілітао, Одріосола, Вальверде, Кроос, Каземіро, Модрич (Асенсіо, 66), Вінісіус (Азар, 79), Бензема.

«Севілья»: Бону, Навас, Дієго Карлос, Кунде, Жордан (Родрігес, 82), Фернандо (Торрес, 88), Ракитич, ​​Алехандро Гомес (Ен-Несирі, 56), Окампос (де Йонг, 88), Сусо (Гудель, 82), Акунья.

Арбітр: Хуан Мунуера

Стадіон «Альфредо ді Стефано» (Мадрид, Іспанія)

РЕАЛ - СЕВІЛЬЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

 

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
euro2012_za_2012euro
Хорошо, да не очень. Повезло отскочить Реалу, но он ещё в борьбе.
А вот ПСЖ ж па .
Лиллю надо набрать 3 очка в двух играх, чтобы стать чемпионом.
Лилль имеет преимущество по личным, и в следующем туре с Сент-Этьеном оформит чемпионство!
Pavel Yakimovich
ну, единственная точка у матрасников - это 36 тур к сожалению... если там очки не потеряют, то будет у зидана сезон антирекордов, и первый раз из лч вылетел, и впервые реал дважды победив в классико - не возьмет ла лигу
avk2307
Барселона в таком матче вообще проиграла Гранаде. Два тура до конца и кто потеряет больше, тот и проиграет.
macamacca
с цирком как в этом году, то и Севилью бы не сбрасывал окончательно
the final cut
Ну вот - пришлось радоваться синице в руках.)
Олег Львівський
по особистим зустрічам Реал 2-й на даний час в таблиці Ла-Ліги!