Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 08 травня 2021, 14:46
1805
2

Барселона – Атлетіко. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 35-го туру Ла Ліги

| Оновлено 08 травня 2021, 14:46
1805
2
Барселона – Атлетіко. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 35-го туру іспанської Ла Ліги «Барселона» – «Атлетіко» Мадрид:

«У цьому турі зірковий іспанський квартет з'ясовує стосунки між собою, що вплине на підсумковий розподіл місць. У «Севільї» найскладніший фініш, тому вони реально завершать сезон четвертими. «Реал» вилетів з Ліги чемпіонів, поступившись у півфіналі «Челсі», і тепер мадридці сконцентрувалися на виграші в Ла Лізі. Тим більше основні конкуренти «галактікос» «Барса» і «Атлетіко» грають між собою на «Камп Ноу». У «вершкових» є реальний шанс, вигравши чотири матчі, завоювати чемпіонський титул.

«Барса» в цьому році в Ла Лізі забиває в кожному матчі. А як може бути по-іншому, якщо у тебе в наявності сам Ліонель Мессі! Для мене несподівано, що каталонці недавно програли «Гранаді» 1:2 на своєму полі, хоча вели по ходу зустрічі. Тепер «блаугранас» зобов'язані вигравати у «матрацників» і чекати втрати очок «вершкових».

«Атлетіко» втратив велику перевагу. Вони грають зі скрипом, набираючи очки з певною часткою везіння. 1 травня за рахунку 1:0 на користь «Атлетіко» гравець «Ельче» Фідель Чавес в додатковий час влучив у стійку, пробиваючи пенальті. Ось уже скільки матчів зв'язка форвардів «Атлетіко» Суарес - Фелікс не забили жодного м'яча. Тому малоймовірно, що «матрацники» стануть чемпіонами Іспанії.

«Барса» забила більше за «Атлетіко» на 19 голів (80 проти 61), а також налагодила свою фірмову гру. Каталонці разом з Грізманном в складі забивають майже в кожному матчі. Сильно додає Де Йонг. Активно-реактивні фланги завдяки Десту і Альбі. Правда, «Барса» пропускає майже в кожному матчі, оскільки не дотримується ігрового балансу, віддаючи перевагу атаці. Є проблеми з пресингом, з колективним та індивідуальним відбором м'яча, а також ігровою дисципліною. Тому що «Барса» - творча, а не прагматична команда.

У команди Дієго Сімеоне абсолютно протилежна ігрова філософія. Це організація, баланс, дисципліна, беззаперечне виконання тренерської установки. Вони рідко пропускають, менше за всіх у Ла Лізі (22 голи). «Матрацники» максимально вичавлюють біля воріт суперника. Вони багато фолять, тому можуть залишитися в меншості на «Камп Ноу».

Мессі не отримає часу і простору і буде нервувати без м'яча. Грізманн захоче довести своїй колишній команді, що він не випадково затребуваний суперклубом. Не очікуйте відчайдушного красивого футболу, тому що буде щільна контактна гра з боку «Атлетіко» зі швидкими атаками. «Матрасники» зацікавлені в будь-яких стандартах, так як вони виграють усе вгорі. Обидві команди розуміють, що цей матч вирішує практично все.

«Матрацників» може влаштувати і нічия, але каталонці зобов'язані перемагати. Я передбачаю вирішальний переможний гол у виконанні Мессі зі штрафного. В штрафний майданчик мадридців буде увійти складно, але «Атлетіко» порушує часто, тому буде багато стандартів. Ось тому я і сказав, що Мессі відзначиться переможним голом саме зі штрафного удару. І в будь-якому випадку чемпіон визначиться в заключному турі Ла Ліги», – сказав Грозний.

Матч «Барселона» – «Атлетіко» Мадрид відбудеться 8 травня. Початок зустрічі – о 17:15.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa_che
Барселона победит!
Timur24
як завжди не вірно. цікаво хто за них пише такі прогнози?