Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 травня 2021, 17:58
3975
1

Манчестер Сіті – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Репетиція фіналу Ліги чемпіонів

| Оновлено 08 травня 2021, 17:58
3975
1
Манчестер Сіті – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 8 травня, відбудеться матч 35-го туру чемпіонату Англії з футболу, в якому «Манчестер Сіті» прийме «Челсі».

«Манчестер Сіті»

Поєдинок фіналістів Ліги чемпіонів. «Манчестер Сіті» вперше в історії вийшов до фіналу Ліги чемпіонів. Команда Хосепа Гвардіоли вдруге впевнено обіграла ПСЖ (2:0). Таким чином, переможна серія команди в офіційних матчах налічує вже п'ять матчів. Відзначимо, що остання поразка «Сіті» припадає саме на гру з «Челсі» в Кубку Англії. Але з тих пір манкуніанці встигли виграти Кубок англійської Ліги, обігравши в фіналі «Тоттенхем» (1:0), в Лізі чемпіонів завдали двох поразок ПСЖ (2:1 на виїзді і 2:0 вдома), а в Прем'єр-лізі встигли обіграти «Астон Віллу» (2:1) і «Крістал Пелас» (2:0).

«Містяни» впевнено утримують перший рядок в турнірній таблиці АПЛ. Команда вже в минулому турі могла оформити титул, але матч «Ліверпуля» і «Ман Юнайтед» був зірваний. Тепер «містяни» оформлять чемпіонство в разі перемоги над «Челсі». Але навіть якщо зараз це зробити не вдасться, попереду ще ряд легких матчів, в яких «Сіті» повинен перемагати.

«Челсі»

«Аристократи» під керівництвом Томаса Тухеля вийшли до фіналу Ліги чемпіонів, що стало несподіваним результатом. «Челсі» вражаюче провів півфінальний матч з «Реалом» (2:0) і заслужено вийшов до фіналу турніру. У чемпіонаті лондонці займають четверте місце в турнірній таблиці. Але існує ймовірність вильоту з топ-4. «Челсі» всього на два пункти випереджає «Лестер» і на три «Вест Хем».

В даний момент підопічні Тухеля демонструють непогані результати. За чотири попередні тури лондонці зуміли домогтися трьох перемог при одній нічиїй. «Пенсіонери» обіграли «Крістал Пелас» (4:1), «Вест Хем» (1:0) і «Фулхем» (2:0).

«Манчестер Сіті» і «Челсі» зіграють третій раз в чемпіонаті. Поки що рахунок в серії 1:1. У першому колі нинішнього національної першості «містяни» обіграли «аристократів» на їхньому полі з рахунком 3:1, після чого в півфіналі Кубка Англії лондонський клуб взяв реванш (1:0).

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашій ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.95 по лінії Parimatch.

 
  • 1.9
  • 3.5
  • 4.3
Сделать ставку
 
  • 1.9
  • 3.4
  • 4.3
Сделать ставку
 
  • 1.9
  • 3.4
  • 4.2
Сделать ставку

8 травня, субота

«Манчестер Сіті» – «Челсі»
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzz
букмекеры опять чтото курят или не следят за Челси. То с Реалом какойто космический коефициент загнули, то сейчас... а мертвый Ливерпуль везде фаворитом лепят.
Сдесь коефициенты как миниму равные должны быть, особенно учитывая, что Челси недавно уверенно обыграл их в кубке Англии.