Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
|
469
0

Сергій ПОЛІТИЛО: «Рух скористався нашими провалами в обороні»

Хавбек «Олімпіка» – про поразку від львів'ян

Сергій ПОЛІТИЛО: «Рух скористався нашими провалами в обороні»
ФК Олімпік Донецьк. Сергій Політило (праворуч)

Півзахисник донецького «Олімпіка» Сергій Політило прокоментував розгромну поразку від львівського «Руха» (0:3) в матчі 25-го туру української Прем'єр-ліги.

«У перші 15-20 хвилин ми програли матч. Чомусь у нас так відбувається постійно... Наче команда не виходить з роздягальні на старті матчів. Не допрацювали в окремих моментах, багато свободи давали нападникам «Руха», вони, в свою чергу, добре чіплялися. Суперник скористався нашими провалами в обороні і до 30-ї хвилини вже вигравав 3:0.

Повернення Санжара? Я знаю Миколайовича давно. Я приходив в «Олімпік», коли він ще був тут. Я знаю і вірю, що це його команда, він дуже підходить «Олімпіку». Звичайно, у нового тренерського штабу було мало часу, щоб щось налагодити, всього два дні. Але, можна не сумніватися, що з цим тренером команда в майбутньому буде давати результат.

Прикро, що скасували гол. Навіть не для себе, а для команди. Може, це додало б нам додаткового імпульсу для можливого камбеку. У нас попереду ще один матч. Хотілося б піти на відпочинок на позитивних емоціях», - сказав Політило.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.