Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 травня 2021, 03:11
3206
2

Рух розгромив Олімпік на Арені-Львів

Всі три голи господарі поля забили в першому таймі

| Оновлено 07 травня 2021, 03:11
3206
2
Рух розгромив Олімпік на Арені-Львів
ФК Рух

Новий-старий тренер «Олімпіка» Роман Санжар після розгромної поразки олімпійців у минулому турі зробив декілька ротацій. Замість Зотька, Чогадзе та Нкенга на поле вийшли Векляк, Завійський та Беніто. Головний тренер «Руху» Іван Федик після перемоги над «Олександрією» цілком логічно стартовий склад вирішив не змінювати.

Ледь розпочався матч на «Арені Львів», як гості могли відкрити рахунок, але Беніто, вийшовши на побачення з воротарем, влучив у ногу Бандурі. Натомість господарі поля своїм шансом скористалися сповна. Борячук з лівого флангу атаки зробив передачу партнерам, якою скористався Притула, сходу пробивши повз воротаря. Міг закріпити успіх і Климчук, але головою не зумів замкнути передачу партнеру.

Натомість чергова атака «Руху» правим флангом завершилася навісною передачею від Бойчука на Борячука і Андрій головою технічно пробив повз Кичака у дальній верхній кут воріт. На цьому неприємності для гостей не завершилися. Климчук у боротьбі за м’яч з Лебеденком опинився на газоні і арбітр призначив пенальті, який підтвердила і система VAR. Сам же потерпілий і реалізував 11-метровий удар, забивши 3-й гол з «позначки» (після 4-го удару).

На початку другого тайму чергова атака господарів поля завершилася фланговою передачею Притули вздовж лінії воріт, але Лебеденко зумів ліквідувати загрозу, врятувавши свою команду від четвертого голу. Натомість атака «Олімпіка» завершилася тим, що м’яч опинився у сітці воріт «Руху». Після удару Політила м’яч рикошетом від Мартинюка дезорієнтував Бандуру і закотився в сітку. Проте арбітр Бойко після консультації з арбітром VAR цей гол відмінив. Причина полягала в положенні поза грою Тейшейри, якому робив передачу Драме.

Згодом обидва тренери зробили серії замін, задіявши нових виконавців. Роман Санжар мав нагоду оцінити стан своїх нових підопічних, які старалися змінити рахунок на «Арені Львів», але забити бодай гол престижу гравцям «Олімпіку» так і не вдалося.

В підсумку «Рух» сповна взяв реванш за поразку від олімпійців у першому колі. Підопічні Івана Федика не програють в УПЛ впродовж рекордних для клубу 6-ти ігор: чотири перемоги та дві нічиї. А безвиграшна виїзна серія «Олімпіка» збільшилася до 9-ти ігор: нічия та вісім поразок. Збільшився і пропускний клубний рекордний серіал олімпійців, який ще з вересня минулого року триває в чемпіонаті 22 матчі (42 голи).

Українська Прем'єр-ліга. 25-й тур

Рух - Олімпік - 3:0

  Притула (4), Борячук (18), Климчук (26, пен.)

 Білий (70), Стаменкович (82) - Беніто (35)

«Рух»: Бандура, Гагун, Білий, Стаменкович, Мисик, Мартинюк, Федорчук (Варфоломєєв, 90), Притула (Руніч, 75), Климчук (Кондраков, 77), Бойчук (Карабін, 89), Борячук (Кухарук, 75)

«Олімпік»: Кічак, Пасіч, Драме, Векляк (Снурніцин, 46), Лебеденко, Бабенко, Політило, Завійський (Романовський, 71), Тейшейра, Таллес (Альваренга, 46), Беніто

Арбітр: Сергій Бойко (Київська область)

Стадіон: «Арена-Львів»

РУХ - ОЛІМПІК. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Провальний трансфер. Дуелунд залишить Динамо остаточно та безкоштовно
Футбол | 19 квітня 2024, 19:48 9
Провальний трансфер. Дуелунд залишить Динамо остаточно та безкоштовно

Міккель продовжить виступи у складі «Орхуса»

Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram
Футбол | 19 квітня 2024, 21:36 0
Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram

Після суперсерії пенальті в Андрія вже 2,6+ мільйона підписників

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
lehach_08
и как скрипника уважать после таких результатов? в прошлом году слил концовку...в этом...