Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 травня 2021, 16:25
3662
1

Екс-тренер Зінченка: «Саша зіграв блискуче, взяв участь у всіх голах»

Євген Перевертайло вважає, що український легіонер «Манчестер Сіті» дуже допоміг перемогти ПСЖ

| Оновлено 05 травня 2021, 16:25
3662
1
Екс-тренер Зінченка: «Саша зіграв блискуче, взяв участь у всіх голах»
Getty Images/Global Images Ukraine

Головний тренер брянського «Динамо» Євген Перевертайло, який працював із захисником Олександром Зінченком в «Уфі», прокоментував виступ українського легіонера «Манчестер Сіті» в повторному півфінальному матчі Ліги чемпіонів з ПСЖ (2:0).
 
«Саша вчора зіграв блискуче, взяв участь у всіх забитих м'ячах. В епізоді з першим голом особливо красиво зіграв - пас на Де Брюйне дуже сподобався.
 
Я працював із Зінченком в «Уфі», тоді відразу було зрозуміло, що хлопець з чудовими здібностями, проявився талант. Але ще важливо, що він сам завжди хотів працювати, удосконалюватися. Тренеру приємно розвивати таких гравців. Саша дуже сприйнятливий і адекватний до порад і підказок. Він швидко вдосконалювався, ріс буквально на очах. Тому він і став таким універсальним півзахисником. До речі, коли він був у мене в «Уфі», я теж використовував його на позиції крайнього захисника. Не тільки лівого, а й правого.
 
Зінченко - цілеспрямований професіонал. До того ж легка людина по життю, це важливо. Він добре ладить з оточенням навколо себе, йому все одно, хто перед ним - Агуеро або Засєєв, вміє комунікувати з усіма», - сказав Перевертайло.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ёкарный Бабай
«Я никогда не видел, чтобы кто-то управлял футбольным матчем с позиции левого защитника. Пока сегодня не увидел Зинченко».