Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 06 травня 2021, 20:09
3743
6

Арсенал - Вільярреал. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз спеціаліста на поєдинок півфіналу Ліги Європи

| Оновлено 06 травня 2021, 20:09
3743
6
Арсенал - Вільярреал. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів «Арсенал» - «Вільярреал».

«Унаї Емері - досвідчений наставник, тому він вважає за краще воювати на кількох футбольних фронтах. Він хоче виграти Лігу Європи, в якій він вже давно досяг успіху, а також бажає вдало завершити поточний сезон Ла Ліги, посівши п'яте місце. Чому лише п'яте? Тому що це межа мрій будь-якої іспанської команди, крім зіркового квартету інопланетних топ-команд «Реала», «Барселони», «Атлетіко» і «Севільї».

Перший матч півфіналу для «жовтої субмарини» дуже добре складався. До 29-й хвилини вони вигравали 2:0. На 57-й хвилині у лондонців вилучили Дані Себальоса. І замість того, щоб, як мінімум з рахунком 2:0 летіти в Лондон, «Вільярреал» примудряється не тільки пропустити м'яч у більшості, а й отримати вилучення свого основного опорника француза Етьєнна Капу. Також в поєдинку з «канонірами» травмувався основний півзахисник аргентинець Хуан Фойт. У цій ситуації можна тільки поспівчувати Емері.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Я не понял из статьи , он на желтых ставит?
Владимир Копяк
Неужели снова не угадает?
Владимир Копяк
Как я и предполагал, Грозный в очередной раз не угадал ( 3:1 в пользу Арсенала). Может пора завязывать с такими "прогнозами", ведь многие лохи верят вам и ставят в конторе на такие результаты, пожалейте пацанов, скоро им пиво не на что купить будет...
ihor5235
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Igor Avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил