Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
638
1

Остап МАРКЕВИЧ: «Зі Львовом була нічийна гра»

Наставник «Маріуполя» – про поразку в 24-му турі УПЛ

Остап МАРКЕВИЧ: «Зі Львовом була нічийна гра»
ФК Маріуполь. Остап Маркевич

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич прокоментував поразку від «Львова» (1:2) в матчі 24-го туру української Прем'єр-ліги.

«Як і очікувалося, гра вийшла нервова. Ми допустили необов'язкові помилки в першому таймі. Це десь ще більше додавало нервозності. Коли ти нервуєш, то всі твої рефлекси й рухи не дозволяють на повну реалізувати свій потенціал.

Ми не були задоволені цим фактом після першого тайму, тому були змушені робити перестановки. На мій погляд, нам це вдалося. Десь контролювали гру, хоча хочу віддати належне супернику. Вони дуже грамотно й організовано оборонялися. Було складно розкривати їх бойові редути. Все одно у нас були моменти. На мій погляд, нічийна гра.

Гол на останніх хвилинах? Футбол - це боротьба психологій, боротьба з невдачами, які тобі життя або футбол ставить. Але треба бути сильним. Я вважаю, що ми показуємо хороший футбол. Люди це розуміють.

Не будемо з цього робити трагедію, тому що через два дні у нас важлива гра з «Динамо». Потрібно себе там проявити», - сказав Маркевич.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
Готовьте планы на игру с Динамо, а то пролетите ещё крупнее, чем Ворскла.