Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
4803
1

Володимир ШАРАН: «Це все ігрова дисципліна»

Наставник «Олександрії» – про поразку від «Руха»

Володимир ШАРАН: «Це все ігрова дисципліна»
Футбол 1/2/3. Володимир Шаран

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран прокоментував поразку від львівського «Руха» (1:2) в матчі 24-го туру української Прем'єр-ліги.

«Після цього матчу щось говорити дуже складно, тому що налаштовувалися тільки на перемогу. Я був впевнений в хлопцях, що вони відпрацюють на сто відсотків, тому що настрій після «Шахтаря» був дуже добрий.

У першому таймі ми дуже були задоволені нашою грою. Хлопці виконували все те, що від них вимагалося. Ми добре комбінували, створили кілька моментів, а один реалізували.

Потім ми побачили заміни суперника. Спробували донести до футболістів у роздягальні, що потрібно зіграти трохи простіше, тому що команда почала нас пресингувати. На жаль, ми цього не побачили.

Якщо подивитися повністю гру і сказати, що ми програємо цей матч, то я б ніколи в житті не повірив. Ми могли зрівняти рахунок, могли більше забити. Але грубі помилки в обороні говорять про те, що ми були занадто впевнені в собі. На Великдень, скільки б ми не грали, ще жодної зустрічі не виграли. Але це все ігрова дисципліна.

Після матчу з «Шахтарем» у нас все було нормально. У тренувальному процесі все було нормально. Хлопці - професіонали. Але основна причина - деякі футболісти повірили в себе, що можуть без силової боротьби й натхнення перемогти «Рух», - сказав Шаран.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
Побили свои крашенки!!!