Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 02 травня 2021, 19:35
798
0

Брюгге - Андерлехт. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 1-го туру другого етапу Суперліги Бельгії

| Оновлено 02 травня 2021, 19:35
798
0
Брюгге - Андерлехт. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1-го туру другого раунду Суперліги Бельгії «Брюгге» - «Андерлехт».

«У бельгійській Про-Лізі починається найцікавіше - так званий чемпіонський раунд, в якому перша четвірка команд «Брюгге», «Антверпен», «Андерлехт» і «Генк» протягом трьох тижнів зіграють між собою два кола. При цьому кількість набраних очок в основній частині чемпіонату були поділені навпіл. Таким чином зараз за балами наступна картина: «Брюгге» (38), «Антверпен» (30), «Андерлехт» (29) і «Генк» (28). Виходить, що замість 16 очок переваги над «Антверпеном» у «Брюгге» зараз всього лише 8 балів відрив від другого місця. Боротьба триватиме з новими силами. Цікавий формат!

Ми прекрасно пам'ятаємо, як динамівці Києва в 1/16 фіналу Ліги Європи в лютому пройшли іменитий «Брюгге» (1:1, 1:0). Обидва м'ячі за киян забив Віталій Буяльський. Це так засмутило «Брюгге», що вони відразу ж в Кубку Бельгії програли «Стандарду», потім в чемпіонаті вони поступилися «Антверпену» і «Андерлехту», з якими їм належить знову зустрічатися.
«Андерлехт» до речі виграв чотири матчі поспіль і бажає продовжити свою успішну серію. До речі за «Андерлехт» з серпня 2020 го року виступає наш Богдан Михайличенко. А очолює команду з Брюсселя колишній топ-футболіст збірної Бельгії і «Ман Сіті» 35-річний Венсан Компані. Михайличенко отримує хороший досвід в цій команді.

Через бельгійський футбол проходить дуже багато молодих талантів з усього світу. У кожному клубі є молоді збірники з різних країн. Це якісний трамплін для переходу в топ-чемпіонати. До речі приклад нашого Руслана Маліновського надихає і інших українських футболістів. Яскраво проявляє себе в Бельгії і форвард збірної України і «Гента» Роман Яремчук, яким цікавляться різні клуби.

З «Брюгге» ми познайомилися, коли «Динамо» з ними грало. А ось що по «Андерлехту»? Там є дуже якісні легіонери: півзахисник з Малі Абдулай Діабі, панамець Майкл Мурілло, американець Меттью Міазга, а також гравці з Гани і Німеччини. До того ж за команду з Брюсселя виступають талановиті бельгійці і гравці з Данії, Ірландії, Нігерії, Сурінаму, Франції, Норвегії, Ямайки. І, звичайно ж, українець Богдан Михайличенко!

У «Брюгге» також є наш футболіст - це Едуард Соболь! До речі, Соболь і Михайличенко грають на флангах і обидва грають зліва.

Звичайно, «Брюгге» сильніше за всіх грав у основній частині чемпіонату. За забитими-пропущеними ситуація наступна: у «Брюгге» (73-26), а у «Андерлехта» (51-34). «Брюгге» більше за всіх забив і менше за всіх пропустив. У 34 матчах вони 24 виграли. Тому дозволили собі в деяких матчах на фініші чемпіонату грати абияк.

Обидві команди добре і активно грають на атаку з включенням захисників. Вони створюють багато гольових моментів, а команди багато забивають, і гравці ростуть в рівні. Ці матчі цікаві глядачам.

Я не сумніваюся, що обидві команди заб'ють. Але «Брюгге» ближче до перемоги, ніж «Андерлехт». Хоча в бельгійському футболі дуже непередбачувані результати. Там команди грають натхненням і бажанням, а не прагматизмом. Вони намагаються проявити себе в кожному матчі, адже за ними стежать імениті скаути. Нудьгувати не доведеться! Ми побачимо хороший футбол», - сказав Грозний.

Матч «Брюгге» - «Андерлехт» відбудеться 2-го травня. Початок зустрічі о 19:30.
 

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 25 квітня 2024, 00:08 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 10
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.