Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 28 квітня 2021, 22:04
12167
13

ПСЖ - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Битва грошових мішків, які мають велику мрію

| Оновлено 28 квітня 2021, 22:04
12167
13
ПСЖ - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 28 квітня, відбудеться перший поєдинок 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, в якому французький ПСЖ прийме англійський «Манчестер Сіті». Матч пройде в Парижі на стадіоні «Парк де Пренс». Стартовий свисток німецького рефері Фелікса Бриха прозвучить о 22:00 за київським часом.
 
Нас чекає зустріч двох команд, які у більшості вболівальників асоціюються зі справжнім сучасним футболом, в якому на першому місці майже завжди комерційний аспект. Не можна сказати, що обидві команди без історії, але на євроарені вони вигравали не так багато. Французи крім минулорічного фіналу ЛЧ можуть ще згадати перемогу в Кубку володарів кубків зразка 1996 року з подальшим здобуттям Суперкубка УЄФА. «Манчестер Сіті» брав той же Кубок володарів кубків у далекому 1970-му. На цьому міжнародні успіхи даних команд і закінчуються, хоча обидва клуби вже не перший рік мають у складі найкращих гравців світу, а на тренерському містку – топових фахівців.
 
Майбутніх господарів з початку року тренує Маурісіо Почеттіно, який вже має досвід виходу до фіналу ЛЧ з командою, яку там навряд чи хтось очікував коли-небудь побачити. У позаминулому році аргентинський фахівець якимось дивом вивів «Тоттенхем» до фіналу, видавши як пам'ятний камбек проти «Аякса» в півфіналі, так і не менш інтригуючу кінцівку проти «Ман Сіті» в 1/4 фіналу. Після голу Стерлінга Гвардіола вже святкував прохід, але втрутився підступний ВАР. Є підозра, що іспанець досі згадує ці моменти в нічних кошмарах.
 
Якщо згадати шлях ПСЖ в поточному сезоні ЛЧ, то головним досягненням, звичайно ж, є заслужений реванш, взятий у «Баварії» за минулорічний фінал. Так, німці зараз в непростій позиції зі зміною тренера, та й Левандовскі не грав через травму, але все ж це дуже грізна перевірка. Але ж до цього в першому матчі 1/8 фіналу була ще і знищена «Барселона», нехай теж трохи кризова, але яка дуже ймовірно стане чемпіоном Іспанії. Дані матчі показали, що Мбаппе, Неймар і компанія точно готові до підкорення будь-яких вершин.
 
«Манчестер Сіті», у свою чергу, в плей-оф вибив обидві «Боруссії». І менхегладбахці, і дортмундці не зуміли створити особливих проблем англійцям, програвши всі чотири матчі. Обидві зустрічі проти «Боруссії Д» потрапили в семиматчевий безгольовий проміжок Ерлінга Холанда, що також сприяло виходу до півфіналу. З неприємного варто відзначити, що минулого тижня англійці потрапили у великий скандал зі створенням Європейської Суперліги, за підсумками якого начебто їх не повинно сильно зачепити, але віриться в це з великими труднощами. Неприємний осад залишився у багатьох, можуть і згадати в непотрібний момент.
 
Окремо хотілося б згадати персону Пепа Гвардіоли, який є найбільш успішним тренером світу з 2008 року. Ось уже 10 років він не може завоювати головний євротрофей. Останнього разу в фіналі він розбив «Манчестер Юнайтед» Алекса Фергюсона у видовищному матчі (3:1). З тих пір у Гвардіоли не виходило ні з «Барсою», ні з «Баварією», ні з МС. Частенько він вилітав від відвертих андердогів по типу того ж сенсаційного «Тоттенхема», іноді йому ще й сильно не щастило. Можливо, цього разу фортуна буде до нього більш прихильною.
 
Немає сумнівів, що переважна більшість українських уболівальників в цьому протистоянні буде вболівати конкретно за Олександра Зінченка. Навряд чи у обох команд у нас є величезні натовпи справжніх фанатів, хоча англійці вже встигли розжитися значною групою підтримки. Все ж космічне фінансування прийшло до них набагато раніше.
 
Букмекери вірять в загальний прохід «Ман Сіті» (1.53 проти 2.6), але після побаченого в матчах з «Барселоною» і «Баварією» з цим можна посперечатися. У цьому протистоянні шанси трохи рівніші, в першому матчі ПСЖ може сміливо розраховувати і на перемогу, якщо, звісно ж, Мбаппе зуміє відновитися після пошкодження, отриманого в чемпіонаті. А ось без нього французам буде важко.
 
Орієнтовні склади
 
ПСЖ: Навас, Флоренці, Маркіньос, Кімпембе, Діалло, Гуйє, Паредес, Верратті, Ді Марія, Мбаппе, Неймар.

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Вокер, Стоунс, Діас, Зінченко, Де Брюйне, Родрі, Гюндоган, Марез, Жезус, Фоден.

 
  • 3,36
  • 3,82
  • 2,18
Сделать ставку
 
  • 3,35
  • 3,75
  • 2,10
Сделать ставку
 
  • 3,35
  • 3,75
  • 2,12
Сделать ставку

28 квітня, середа

ПСЖ – «Манчестер Сіті»
Париж. Стадіон «Парк де Пренс». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2» і відеосервісе MEGOGO
ПСЖ — МАНЧЕСТЕР СІТІ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Фелікс Брих (Німеччина)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
D.Lanskoy
Смелый прогноз. ПСЖ в чемпионате идёт тяжело, в то время как МанСити уже практически снял все вопросы о чемпионстве. И по уровню игры никак не уступает. Вангую результативную ничью.
Микола Унгурян
"....але яка дуже ймовірно стане чемпіоном Іспанії" враховуючи що у Барси матч з Атлетіко то це буде не так просто. Але звісно що всі 3 іспанські гранди мають шанс на перемогу.
Щодо сьогоднішьного матчу - виграш МС 1-2
spqr-te
чомусь вірю в талант Гвардіоли....
euro2012_za_2012euro
В этой игре МанСити не проиграет
lenares85
Знаю что Мбапе лучший футболер на сегодня если он в форме то пипец всем, если не восстановится, то есть Неймар тоже лучший на сегодня. В Сити только если Зина будет тянуть есть шанс
bzzzzz
самое сильное приемущество ПСЖ это Почетино. Он знает Гвардиолу и МанСити досконально. Знает как их побеждать.
lehach_08
если зина будет в старте..., на псж можна смело заряжать.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
руслан халитов
Уже понятно что псж выиграет Лигу чемпионов. Ман сити не дотягивает, Реал тоже.